Τόμας: «Θα μας βοηθήσει η διακοπή»

Ευεργετικό θεωρεί πως είναι το δεκαήμερο που μεσολαβεί ανάμεσα στον τελευταίο και τον επόμενο αγώνα του Άρη ο Τόρεϊ Τόμας.
Ο Αμερικανός άσος του Άρη έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ομάδας στην οποία μίλησε για το μέλλον οτυ Άρη αλλά και την ερχόμενη αναμέτρηση με την Κηφισιά.
Αναλυτικά:
«Σίγουρα το δεκαήμερο που μεσολαβεί ανάμεσα στον τελευταίο και τον επόμενο αγώνα είναι καλό διάστημα για να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας. Εγώ με τον τραυματισμό μου, άλλοι παίκτες με ιώσεις, χρειαζόμασταν ένα κενό στους αγώνες για να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτήν τη φορά η διακοπή είναι καλή για μας», αναφέρει ο Αμερικανός γκαρντ.
-Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα σου που στέκεσαι τόσο άτυχος, με τους τραυματισμούς; «Ναι, έτσι είναι. Είναι δύσκολο να βρίσκεις ρυθμό και στη συνέχεια να αντιμετωπίζεις νέο πρόβλημα. Η ομάδα έκανε τα πάντα για να καλύψει το κενό μου και είμαστε σε καλό σημείο. Ελπίζω με την επιστροφή μου να πάμε ακόμα καλύτερα».
-Πώς νιώθεις με την πάροδο των ημερών; «Όλο και πιο δυνατός. Κάθε μέρα που περνάει ανεβάζω ρυθμούς και θα είμαι 100% έτοιμος στη συνέχεια».
-Ο Άρης βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Τι βλέπεις για τη συνέχεια; «Είμαστε σε καλό σημείο βαθμολογικά, αλλά είναι γεγονός ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Δε μετράει η θέση που βρίσκεσαι τώρα, αλλά αυτή που θα καταλήξεις στο τέλος της σεζόν. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και δεν έχεις άλλη επιλογή από το να βλέπεις κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αυτό κάνουμε κι εμείς και στο τέλος θα γίνει το ταμείο. Παραμένουμε προσγειωμένοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό».
-Ακολουθεί η αναμέτρηση με την ΑΕΝΚ Δημουλάς στην Αθήνα… «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα, με την οποία δώσαμε δύο σκληρές μάχες ως τώρα, σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει εύκολο ματς και προετοιμαζόμαστε για μία δυνατή μάχη. Όπως είπα και πριν, θέλουμε να είμαστε πλήρεις και 100% υγιείς, τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία του».

Σχετικά άρθρα