Πέτριτς: «Να συνεχίσουμε τη μάχη μας»

Για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της NOVA ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του “Τριφυλλιού”, Μλάντεν Πέτριτς.
Οι δηλώσεις του:
«Ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε τη νίκη, είναι καλό για την αυτοπεποίθησή μας και για τους φιλάθλους μας αλλά είμαστε ακόμα τρεις βαθμούς πίσω. Πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη μας και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, ξεκινήσαμε να παίζουμε καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είναι μια μεγάλη νίκη η σημερινή και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε μία νευρικότητα, κανείς δεν ήθελε να κάνει λάθος και να δεχτεί κάποιο γκολ. Στη συνέχεια, βρήκαμε χώρους και αυτό μας ωφέλησε για να ανοίξει το παιχνίδι.
Αρχικά, πρέπει να πω ότι από τότε που είμαι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν παίζω ακριβώς ως επιθετικός αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα τις δύο τελευταίες εβδομάδες όπως και σήμερα και είναι καλό για την ομάδα μας που δεν εξαρτόμαστε από έναν παίκτη γιατί πολλοί στην ομάδα σκοράρουμε. Το σημερινό γκολ ήταν κάπως τυχερό μετά το λάθος της αντίπαλης άμυνας αλλά ήταν μια καλή προσπάθεια. Έχω πετύχει κάποια σημαντικά γκολ, αυτό είναι καλό αλλά έχουμε πολλούς παίκτες που σκοράρουν όπως ο Μπεργκ, ο Καρέλης και ο Κλωναρίδης και ακόμα και παίκτες από τη μεσαία γραμμή.
Μας στεναχώρησε το γκολ στο τέλος γιατί δεν ήταν ανάγκη να συμβεί αλλά νομίζω ότι ο χρόνος των καθυστερήσεων είχε ήδη περάσει πριν το γκολ αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες μπορούν να παίζουν κάθε τρεις τέσσερις μέρες και αυτό συνέβη όταν παίζαμε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό που είχαμε τον αγώνα με την Αϊντχόφεν αλλά στο τέλος πιστεύαμε ότι θα τους εγκαταλείψουν οι δυνάμεις τους».

Σχετικά άρθρα