Βούζας: «Κάναμε την υπέρβαση»

Ικανοποιημένος από την πορεία του Ολυμπιακού στο Youth League δήλωσε ο Βασίλης Βούζας μετά τον αποκλεισμό των “ερυθρόλευκων” από τη Σαχτάρ στα πέναλτι.

«Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στον αγώνα. Εισήλθαμε πολύ δυνατά στο ματς, πετύχαμε γρήγορα γκολ και είχαμε ευκαιρίες να βάλουμε και άλλα τέρματα. Δυστυχώς ισοφαριστήκαμε από ένα πέναλτι που δεν ήταν. Παρόλα αυτά πιέσαμε και κάναμε και άλλες ευκαιρίες. Περίμενα πιο δυνατή την Σαχτάρ. Η αλήθεια είναι πως τους πιέσαμε πολύ και τους κλείσαμε τους διαδρόμους. Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση τους. Από τύχη δεν είναι στους «8» της Ευρώπης. Η πορεία μας ήταν πάρα πολύ καλή αν και στόχος μας δεν ήταν το Youth League στην αρχή της χρονιάς. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και η βελτίωση των ποδοσφαιριστών μέσα από δύσκολα παιχνίδια. Στην πορεία της διοργάνωσης, μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις, τα παιδιά πίστεψαν περισσότερο στους εαυτούς τους και μπορώ να πω πως κάναμε την υπέρβαση», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Θρύλος ΑΕ», Γιώργος Παύλου, δήλωσε: «Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σ’ όλο το παιχνίδι αλλά δεν κέρδισε. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στην Σαχτάρ που δεν ήταν και έτσι μας ισοφάρισε. Μπράβο στα παιδιά, στους προπονητές τους και στα στελέχη της Ακαδημίας για την πολύ καλή δουλειά. Προχωρήσαμε ένα βήμα πιο μακριά αλλά θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Σκληρή δουλειά και το κεφάλι κάτω. Η Ακαδημία του Ολυμπιακού κάθε χρόνο θα είναι και πιο δυνατή».

Σχετικά άρθρα