Ζώδια και κεραυνοβόλος έρωτας: Ποια… πέφτουν με την πρώτη ματιά;

Ο έρωτας με την πρώτη μάτια έχει κάτι το συναρπαστικό, αλλά βέβαια δεν συμβαίνει κάθε μέρα σε όλους. Συμβαίνει όμως, πολύ συχνά σε μερικούς.

Υπάρχουν άτομα που κάθε τόσο δηλώνουν πως ερωτεύτηκαν αστραπιαία μια καινούργια γνωριμία. Πολλές από αυτές τις αγάπες σβήνουν απότομα όπως άρχισαν. Άλλες διαρκούν για μια ζωή. Αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία. Εκείνο πάντως που φαίνεται εξαρχής, είναι αν κάποιος έχει γενικά την τάση να ερωτεύονται κεραυνοβόλα.

Αυτό εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από το ζώδιό του, φυσικά. Εξαρτάται όμως και από μια ιδιαίτερη σχέση στο προσωπικό του ωροσκόπιο: μια όψη της Αφροδίτης του με τον Ουρανό. Αυτό το χαρακτηριστικό τον κάνει επιρρεπή στον έρωτα με την πρώτη ματιά.

Επιπλέον όμως, και στη συναστρία ενός ζευγαριού, αν υπάρχει όψη της Αφροδίτης του ενός με τον Ουρανό του άλλου, είναι χαρακτηριστικό κεραυνοβόλου έρωτα.

Kριός

Ο Κριός έχει μια αστείρευτη φλογερή ενέργεια που τη διοχετεύει και στον έρωτα, μεταξύ χιλιάδων άλλων πραγμάτων. Αν, όπως λένε οι έρευνες, για να διαπιστώσουμε κατά πόσον μας αρέσει κάποιος χρειαζόμαστε μέχρι τέσσερα λεπτά, για τον Κριό ο χρόνος αυτός είναι το πολύ τέσσερα δευτερόλεπτα. Κι όχι απλώς για να του αρέσει, αλλά για να τον ερωτευθεί …ακαριαία. Με πιο πιθανή κατάληξη να τον ξε-ερωτευθεί το ίδιο απότομα, αν το αντικείμενο της αγάπης του δεν έχει την ικανότητα να του κρατά συνεχώς ζωντανό το ενδιαφέρον.

Τοξότης

Ο Τοξότης πάλι, είναι το ζώδιο του αιώνιου και γοητευτικού εργένη. Ερωτεύεται χωρίς φόβο και με μπόλικο πάθος, έτοιμος να ριχτεί στην καινούργια ερωτική ιστορία σαν να πρόκειται για μια συναρπαστική περιπέτεια. Και ανυπομονεί να «εξερευνήσει» τη γνωριμία αυτή, όπως ένα παιδί με το καινούργιο του παιχνίδι. Όπως και με τον Κριό, το ενδιαφέρον του Τοξότη μπορεί να σβήσει γρήγορα, αν το …αντικείμενο του πάθους του δεν βρίσκει διαρκώς τρόπους να το συντηρήσει.

Δίδυμος

Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι Δίδυμοι, ιδίως οι άντρες. Ερωτεύονται τρελά από τη μια στιγμή στην άλλη και το δηλώνουν με χίλιους τρόπους. Με πρώτο και καλύτερο το συναρπαστικό «μπλα-μπλα» στο οποίο έχουν τόσο ταλέντο. Αλλά τα ερωτικά λόγια του Διδύμου πετούν και χάνονται, όπως πολύ συχνά και ο ξαφνικός έρωτάς του. Δεν είναι ότι έλεγε ψέματα. Τότε το εννοούσε, απλώς μετά του πέρασε. Και πάει πιο πέρα, για να κεραυνοβοληθεί εξίσου γρήγορα από μια καινούργια κατάκτηση.

Παρθένος

Οι Παρθένοι μπορεί να θεωρούν κάτι σαν …αρρώστια το να υποκύπτει κανείς σε ένα πάθος που υπερβαίνει τη λογική του. Αυτό όταν δεν το παθαίνουν. Αλλά όταν ο έρωτας τους χτυπάει κατακούτελα, του παραδίδονται ολοκληρωτικά και με συνοπτικές διαδικασίες. Κι ενώ το ζουν, δεν παύουν με ένα κομμάτι του μυαλού τους να το αναλύουν. Όμως αυτό έχει και το καλό του.

Αιγόκερως

Μα και ο Αιγόκερως αντιστέκεται στους αιφνίδιους, εκτός ελέγχου έρωτες με όλες του τις δυνάμεις, από φόβο μην πληγωθεί στο τέλος. Και υποκύπτει, άμα του προκύψει, με όλο το πάθος που αποτελεί το κρυμμένο χαρακτηριστικό αυτού του ζωδίου. Καθώς μάλιστα είναι το είδος του ανθρώπου που μπορεί να έχει περάσει πολύ καιρό αδέσμευτος, πραγματικά θα βγάλει τα σπασμένα αναπληρώνοντας τον χαμένο χρόνο της μοναξιάς.

Πηγή: www.myastro.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πανσέληνος: Ποια ζώδια είναι ρομαντικά και ποια… σεληνιάζονται;

Με ποια ζώδια «κουμπώνει» τέλεια ένας Ιχθύς;

Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια σε περίπτωση σεισμού;

Ποια ζώδια είναι τα πιο… βρώμικα στο κρεβάτι;

Σχετικά άρθρα