Όχι πάλι…

Η λέξη ατυχία είναι πραγματικά λίγη για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει με τον Ντέρικ Ρόουζ. Ο σούπερ σταρ των Σικάγο Μπουλς είχε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και μετά από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου. Θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και πάρα το γεγονός ότι σε αυτές τις περιπτώσεις το χρονικό διάστημα απουσίας από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται περίπου στον έναν μήνα, οι ιθύνοντες των “Ταύρων” δεν έχουν θέσει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του παίκτη μετά από την επέμβαση λόγω του βεβαρημένου ιστορικού του.

Εκεί που φαινόταν ότι ο Ρόουζ είχε αφήσει πίσω τους σοβαρούς τραυματισμούς της τελευταίας τριετίας και έδειχνε πως φέτος έχει αρχίσει να βρίσκει τον καλό εαυτό του με 18,6 πόντους, 5 ασίστ και 3,1 ριμπάουντ σε 31 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, τέθηκε ξανά νοκ άουτ.

Το 2012 στην αναμέτρηση κόντρα στους Σίξερς για τα play offs υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν ενώ την περσινή περίοδο τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο έχοντας αγωνιστεί μόλις σε 10 ματς.

Σχετικά άρθρα