Τσόρι: «Ηγέτης η ίδια η ομάδα»

Δεν κρύφτηκε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες σχετικά με τις δυσκολίες του αγώνα με την Ντνίπρο και την άσχημη αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός άσος τόνισε ωστόσο ότι είναι υποχρέωση όλων να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στη ρεβάνς της Πέμπτης έτσι ώστε να επιτευχθεί η πρόκριση.
Οι δηλώσεις του Τσόρι:
«Πρέπει να κάνουμε τελείως διαφορετικό ματς. Έχουμε δουλέψει πάνω στα λάθη μας και ελπίζουμε να μην τα επαναλάβουμε. Είναι πολύ καθοριστικό σημείο και τα λάθη τα πληρώσουμε ακριβά».
Το πιστεύουν για την ανατροπή; Ο Ολυμπιακός δεν έχετε καταφέρει ποτέ να ανατρέψει τέτοιο σκορ…
«Είναι υποχρέωσή μας. Παίζουμε στην έδρα μας, το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνουμε καλά. Ξέρουμε πως πρέπει να το αλλάξουμε. Πιστεύουμε ότι έχουμε μία ομάδα που αξίζει να προχωρήσει, αξίζει καλύτερα πράγματα».
Πώς νιώθει ως ηγέτης της ομάδας ενόψει του αγώνα;
«Νιώθω πολύ καλά, είμαι έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω για να προσφέρω μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Περισσότερο από τις μονάδες πρέπει να επικρατεί η ομάδα. Μακάρι αύριο η ηγέτης να είναι η ίδια η ομάδα».
Αντέχετε το βαρύ πρόγραμμα;
«Είμαστε επαγγελματίες, γνωρίζουμε τις δυσκολίες. Δεν είναι εύκολο, όμως έχουμε μια ομάδα με πολλούς παίκτες ώστε να ανταποκριθούμε».
Έχει κατακτήσει το Γιουρόπα με τη Ζενίτ. Θυμάσαι κάποια ανατροπή στην καριέρα σου, κάποια τόσο δύσκολη στιγμή ως παράδειγμα;
«Στην καριέρα μου σίγουρα χρειάστηκε να ανατρέψουμε κάποιο τέτοιο αποτέλεσμα. Σε εκείνο το τουρνουά με την Ζενίτ όχι, αλλά θυμάμαι ότι είχαμε νικήσει την Μπάγερν. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και τώρα».
Επηρεάζει τους παίκτες το σκηνικό της Λεωφόρου ενόψει της συνέχειας;
«Οχι, δε μας έχει επηρεάσει. Δεν ήταν το μοναδικό δύσκολο παιχνίδι που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Είμαστε παίκτες, η δουλειά μας είναι να παίζουμε μπάλα, τα υπόλοιπα δεν μας επηρεάζουν».

Σχετικά άρθρα