Για μικρούς και μεγάλους…Πουτίγκα φράουλα

<p><span style="text-decoration: underline;"><strong><span style="font-size: 1.17em;">Τι χρειαζόμαστε:</span></strong></span></p>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">500 γρ. φράουλες</li>
<li class="rr_method_list">250 ml κρέμα γάλακτος (πλήρης)</li>
<li class="rr_method_list">150 γρ. ζάχαρη</li>
<li class="rr_method_list">30 γρ. βούτυρο ανάλατο</li>
<li class="rr_method_list">125 ml γάλα</li>
<li class="rr_method_list">125 ml sangria</li>
<li class="rr_method_list">1 πρέζα αλάτι</li>
<li class="rr_method_list">3 φύλλα ζελατίνης (5 γρ.) ή 1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη</li>
</ul>
<p> </p>
<h3><span style="text-decoration: underline;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Αφού ζεστάνουμε τη κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη, σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο.</li>
<li class="rr_method_list">Διαλύουμε στο ζεστό μείγμα τα φύλλα ζελατίνης (τα οποία έχουμε προηγουμένως μαλακώσει σε παγωμένο νερό).</li>
<li class="rr_method_list">Βάζουμε στο μπλέντερ τις φράουλες, το αλάτι, το ζεστό μείγμα, το γάλα και το κρασί και χτυπάμε για τουλάχιστον 5 λεπτά.</li>
<li class="rr_method_list">Αφού βάλουμε το μείγμα σε φόρμα ή μπωλάκια, τοποθετούμε στο ψυγείο και αφήνουμε για ένα 24ωρο για να πήξει.</li>
</ol></div>

Σχετικά άρθρα