Τσελέπης: «Να δώσουμε αυτό που θέλει η πολιτεία»

Θέση πήρε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τσελέπης, όσον αφορά την αναβολή του πρωταθλήματος λόγω των επεισοδίων.
Ο κ. Τσελέπης τόνισε πως η απόφαση του κ. Κοντονή δεν θα δώσει λύση στο θέμα της βίας ενώ όπως τόνισε το θέμα με τους οργανωμένους οπαδούς είναι θέμα που απασχολεί τις μεγάλες ομάδες και όχι εκείνες της περιφέρειας.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Sport Fm:
Για τη διακοπή της Σούπερ Λίγκ: «Δεν ήμουν στη συνάντηση με τον Κοντονή, αλλά σε συζήτηση είχα με τον κύριο Μποροβήλο ενημερώθηκα πλήρως για τη συνάντηση με τον υφυπουργό. Σίγουρα σε μία εβδομάδα δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Αυτό που ζήτησε ο υφυπουργός είναι να πραγματοποιηθούν οι δεσμεύσεις των ομάδων. Η θωράκιση των γηπέδων και τα θέματα ασφαλείας. Να υπάρχει ταυτοποίηση των οπαδών, δημιουργία λέσχης φίλων της κάθε ομάδας κ.ο.κ. Είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Αλλά, είναι θέσεις που πρέπει να πάρουμε και να δώσουμε άμεσες δεσμεύσεις».
Για τη λέσχη φιλάθλων του Πανθρακικού: «Αρχικά, μιλάμε για ένα γήπεδο “εκκλησία”, όπως είναι το δικό μας. Από κει και πέρα, να μπει σφραγίδα για μία ομάδα ανθρώπων δεν είναι εύκολο. Μία λέσχη φίλων Πανθρακικού δεν είναι πρόβλημα για ομάδες της περιφέρειας και του δικού μας βεληνεκούς. Το πρόβλημα είναι στους μεγάλους συλλόγους. Πιστεύω πως πριν από την επόμενη συνάντηση με τον υφυπουργό θα έχουμε συμβούλιο στη Σούπερ Λίγκα και θα πρέπει να δώσουμε αυτό που θέλει η πολιτεία. Είναι κάτι που δεν λύνει το πρόβλημα η διακοπή».
Για το αν έχει κάμερες το γήπεδο της Κομοτηνής: «Δεν έχουμε κάμερες. Είχαμε ενταχθεί στο πρόγραμμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και των καμερών, αλλά λόγω της κρίσης δεν εφαρμόστηκε το πρόγραμμα. Είναι μεγάλο το κόστος, κάτι απλησίαστο για το δικό μας μέγεθος».

Σχετικά άρθρα