Όβερ σε Φλωρεντία, Λίβερπουλ

148. NΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1 1.70
Μπορεί να απώλεσε το σερί νικών η Ντιναμό αλλά περέμεινε αήττητη στην τρέχουσα διοργάνωση με το 0-0 που πήρε μάλλον εύκολα στις Βρυξέλλες την περασμένη Πέμπτη. Ηταν καλή και πάλι παρά τη δίμηνη αποχή από επίσημους αγώνες, έχασε ευκαιρίες μέχρι το τελευταίο τέταρτο όταν και έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του στόπερ Μπούτνερ. Αυτή θα είναι η μοναδική απώλεια για τους Μοσχοβίτες οι οποίοι θέλουν να φτάσουν όσο μακρύτερα νπορούν στη διοργάνωση. Εντός μετρά επτά αγώνες αήττητη. Απεναντίας η Αντερλεχτ που ρίχνει περισσότερο το βάρος στο πρωτάθλημα έχει αρνητική παράδοση στη Ρωσία όπου μετρά απολογισμό 1-1-4 έως τώρα. Εύκολα ή δύσκολα η Ντιναμό είναι σε θέση να πάρει την πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

155. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟΒΕΡ 1.75
Επιθετικές ομάδες και οι δύο το απέδειξαν στο πρώτο ματς όπου το τελικό 1-1 ήταν φτωχό εάν μετρηθούν οι ευκαιρίες που έχασαν και οι δύο ομάδες. Οι “βιόλα” έρχονται από σημαντικό σερί 10 αγώνων όπου δεν έχουν ηττηθεί μετρώντας έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Την περασμένη Κυριακή παραχώρησε 1-1 στην Τορίνο βγάζοντας προβλήματα στα μετόπισθεν και κούραση απ’ τα συνεχή ματς. Η άμυνα της Τότεναμ κάνει… νερά και το απέδειξε για πολλοστή φορά στον πλέον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος όταν βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη από τη Γουέστ Χαμ. Με τον συνήθη ύποπτο Κέιν έσωσε το βαθμό ισοφαρίζοντας στο 94′. Δεν τα παρτά η ομάδα του Ποκετίνο, αναμένεται να είναι ανταγωνιστική και επιθετική στη Φλωρεντία μετά το αποτέλεσμα του πρώτου ματς στο “Γουάιτ Χάρτ Λέιν”.

157. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ ΟΒΕΡ 1.70
Οι γηπεδούχοι δείχνουν με τις τελευταίες εμφανίσεις τους ότι παραμένουν αφερέγγυοι σε σχέση με το αποτέλεσμα αλλά εξαιρετικά συνεπείς στα μεγάλα σκορ. Επιθετικά έχουν… ξεμπουκώσει μετά από μακρά περίοδο αφλογιστίας, αμυντικά τα προβλήματα παραμένουν ανεξαρτήτως αντιπάλου. Την περασμένη Κυριακή παραχώρησε 2-2 στη Λέστερ κι αν παρουσιάσει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο και απόψε τότε η Γιούνγκ Μπόις που είναι ικανή επιθετικά κάτι που έδειξε και στο πρόσφατο 4-2 επί της Βασιλείας, μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Το 4-1 του πρώτου ματς δεν αφήνει περιθώρια πρόκρισης στους Ελβετούς συνεπώς περιμένω ανοικτό παιχνίδι με ευρύ σκορ. Εναλλακτικά υπάρχει και το 4-6 γκολ με απόδοση 2.90

Σχετικά άρθρα