Εκκρεμότητα το Κύπελλο

Super League δε θα διεξαχθεί το προσεχές τριήμερο, οπότε ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα δε θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Αυτό σημαίνει ότι η ΕΠΟ προλαβαίνει και έχει τη δυνατότητα να ορίσει τη ρεβάνς ανάμεσα στην “Ένωση” με τους “ερυθρόλευκους” για την ερχόμενη Τετάρτη 4 Μαρτίου.

Θα έχει λοιπόν τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τί θα γίνει τελικά με τα δεύτερα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στις 4 και στις 5 του ερχόμενου μήνα και τί με τον πρόωρο τελικό της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης που είναι ακόμα στον “αέρα”.

Εκτός και αν στο λιμάνι που σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες δεν επιθυμούσαν να διακοπεί το πρωτάθλημα (τους), έχουν πρόβλημα για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου. Ξεκούραστοι θα είναι πάντως. 

Θα έχουν μάλιστα δύο μέρες επιπλέον ξεκούρασης από όσες είχε η… Παναχαϊκή (που έπαιξε Πέμπτη και Τρίτη, ενώ αυτοί θα αγωνιστούν Πέμπτη και Τετάρτη), ενώ θα βρουν και κουρασμένη την ΑΕΚ από το ταξίδι και το παιχνίδι με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο.

Σχετικά άρθρα