Με απουσίες η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Άλλη μία, η τρίτη διακοπή του πρωταθλήματος μέσα σε μια σεζόν επηρεάζει τον προγραμματισμό του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά, ο Αγγελος Αναστασιάδης και οι παίκτες του συνέχισαν τη δουλειά για να παρουσιαστούν έτοιμοι όποτε κληθούν ν’ αγωνιστούν.

Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε το μεσημέρι στη Νέα Μεσημβρία με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά σε σέντρες και τελειώματα σε συνδυαστική άσκηση και παιχνίδι σε μισό γήπεδο με συγκεκριμένες οδηγίες για την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Εγιάλ Γκολάσα συνέχισε ειδικό πρόγραμμα προληπτικά λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, αφού πλέον δεν υπάρχει η πίεση του αγώνα του Σαββάτου. Ο Φακούντο Περέιρα περιορίστηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης εξαιτίας ενός χτυπήματος στην ποδοκνημική, ενώ ο Φάνης Τζανδάρης ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Από την άλλη μεριά ο Παναγιώτης Γλύκος έμεινε στο γυμναστήριο, όντας καταβεβλημένος από την ίωση, για να συνεχίσει θεραπεία στο γόνατο. Ο Μιγκέλ Βίτορ γυμνάστηκε κανονικά κι ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε θεραπεία.

Την Παρασκευή η ομάδα θα προπονηθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί οικογενειακό προπονητικό φιλικό στο γήπεδο της Τούμπας.

Σχετικά άρθρα