«Να προστατέψουμε την έδρα μας»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (27/2, 21:45, ΝΕΡΙΤ) στο ΣΕΦ την Μάλαγα για την 8η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ  τόνισε ότι: «Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη φάση».

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και τώρα ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο του Top 16», παρατήρησε ο 30χρόνος Αμερικανός φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» και τόνισε: «Ξέρουμε ότι πρέπει να μείνουμε στην κορυφή και για να το πετύχουμε θα πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη φάση. Η Μάλαγα πρέπει να πάρει νίκες, εάν θέλει να έχει ελπίδες. Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ στο ριμπάουντ, κυρίως στο αμυντικό».

«Έτσι είναι η δουλειά», απάντησε ο Πέτγουεϊ σε ερώτηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Πρίντεζης και επισήμανε ότι: «Κάποιες φορές κάποιος δεν μπορεί να προσφέρει, όπως όταν εγώ είχα πρόβλημα στη μέση. Έτσι πρέπει όλοι να δουλεύουν περισσότερο σε αυτή την περίπτωση».

Σχετικά άρθρα