Πιάτο από την Ισπανία: Παέλια με Κοτόπουλο

<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>ΥΛΙΚΑ</strong></span></p>
<ul>
<li><span> 100gr Κοτόπουλο ωμό</span></li>
<li><span> 80 gr Ρύζι ωμό</span></li>
<li><span> 40 gr Κρεμμύδια ωμά </span></li>
<li><span> 50 gr Ντομάτες πολτός</span></li>
<li><span> λίγη Πιπεριά κόκκινη</span></li>
<li><span> λίγη Πιπεριά πράσινη</span></li>
<li><span> 10 γρ Ελαιόλαδο (2 κουταλάκια)</span></li>
<li><span> Μαϊντανό</span></li>
<li><span> Σκόρδο λιωμένο</span></li>
<li><span> Σαφράν </span></li>
</ul>
<p><br /><br /><span>ΕΚΤΕΛΕΣΗ</span><br /><br /><span>1. Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και το μαϊντανό.</span><br /><span>2. Αχνίζετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και στη συνέχεια τις πιπεριές.</span><br /><span>3. Προσθέτετε το κοτόπουλο κομμένο σε μικρές μπουκιές, τις ντομάτες και αλατοπιπερώνετε.</span><br /><span>4. Σε λίγο ζεστό νερό διαλύετε το σαφράν και συμπληρώνετε με νερό.</span><br /><span>5. Όταν αρχίσει να βράζει το νερό ρίχνετε το ρύζι.</span><br /><span>6. Προς το τέλος προσθέτετε το ελαιόλαδο και το μαϊντανό.</span></p>

Σχετικά άρθρα