Δεν κατεβαίνουν οι παίκτες της Πάρμα

Διαβάστε ακόμα:
Δραματικές ώρες για Πάρμα, αναβολή με Ουντινέζε
Η Πάρμα περνά δύσκολες, ούσα στο χείλος του γκρεμού, και την Παρασκευή οι παίκτες της ανακοίνωσαν, μέσω του αρχηγού τους Αλεσάντρο Λουκαρέλι ότι αποφάσισαν να μην αγωνιστούν την Κυριακή με την Τζένοα για το καμπιονάτο!
Οι «παρμετζάνι» έχουν βρεθεί σε οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο, με την κατάσταση να θυμίζει χάος! Πριν από λίγες μέρες δεν έγινε ο αγώνας της Πάρμα με την Ουντινέζε, καθώς η γηπεδούχος δεν μπορούσε να καλύψει τα έξοδα του ματς, αλλά αυτή τη φορά, πήραν την κατάσταση στα… χέρια τους οι παίκτες. Πριν από μερικές μέρες είχαν στείλει άλλωστε τελεσίγραφο στην υπάρχουσα διοίκηση, ώστε να καλυφθούν οι οφειλές…
Όπως ανακοίνωσε κι επίσημα ο αρχηγός, Αλεσάντρο Λουκαρέλι, υποβλήθηκε αίτημα στην ομοσπονδία για ν’ αναβληθεί το προγραμματισμένο παιχνίδι με την Τζένοα. Να αναφέρουμε ότι εφόσον αυτό το αίτημα δε γίνει δεκτό, οι ποδοσφαιριστές της Πάρμα έχουν αποφασίσει να απέχουν και να μην αγωνιστούν. Εάν ο ιταλικός σύλλογος δεν αγωνιστεί σε τρία ακόμα ματς, προβλέπεται η αποβολή του από το πρωτάθλημα.

Σχετικά άρθρα