Π. Αγγελόπουλος: «Όμορφη και ιστορική βραδιά»

Όμορφη και ιστορική χαρακτήρισε την αποψινή βραδιά, της νίκης επί της Μάλαγα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Αγγελόπουλος σχολίασε αρχικά για την βράβευση των έξι παλαίμαχων μπασκετμπολιστών των «ερυθρόλευκων» στην ανάπαυλα της αναμέτρησης, που ήταν η 500η στην ιστορία της ομάδας στο Κύπελλο Πρωταθλητριών και στην Ευρωλίγκα: «Είναι καλό οι νέες γενιές να γνωρίζουν το παρελθόν. Έρχεται κόσμος στο γήπεδο που δεν γνωρίζει την ιστορία της ομάδας και είναι καλό να το μαθαίνει».

«Οι παίκτες, όταν παίζουν, δεν σκέφτονται τα υπόλοιπα αποτελέσματα», απάντησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σε ερώτηση σχετικά με την ήττα της ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα από την Φενέρ και επισήμανε για την αποψινή επικράτηση της ομάδας του: «Πάντα αυτά τα λεγόμενα εύκολα παιχνίδια είναι τα πιο επικίνδυνα. Τα καταφέραμε με σταθερά καλή άμυνα, απλά στην αρχή δεν μπήκαν κάποια σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά μπήκαν αποφασισμένα να πάρουν το ματς. Ο κόσμος, όσοι έρχονται που δεν είναι μικρός αριθμός, πλέον ενισχύει την ομάδα, όταν κολλάει. Ήταν μια πολύ όμορφη και ιστορική βραδιά».

«Εγώ σκέφτομαι τη Μαδρίτη, αλλά μου έχουν πει να μη μιλάω για αυτά πριν τα προημιτελικά», πρόσθεσε χαριτολογώντας ο Αγγελόπουλος, Η ισπανική πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Σχετικά άρθρα