Δυάδα από Ισπανία και Αργεντινή

Ιδανικό ήταν το χθεσινό βράδυ για τη στήλη μας, καθώς επιβεβαιώθηκε η δυάδα που επιλέξαμε. Η Μάλαγα επιβλήθηκε 3-2 της Χετάφε και η Βερακρούς έκανε… παρέλαση στην έδρα της Ατλας (3-0). Κινούμαστε πιο χαλαρά απόψε.
344   ΕΪΜΠΑΡ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ  Χ         3,20 (Bet365)
Γειτονικό ντέρμπι στο οποίο δεν υπάρχει αντιπαλότητα. Η Εϊμπαρ μετράει 6 αγώνες δίχως νίκη (0-1-5), έχουν αρχίσει να τη… ζώνουν τα φίδια, καθώς η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη μειώθηκε στους 5 βαθμούς, ευτυχώς γι’ αυτή έχασαν χθες το βράδυ Γρανάδα και Λεβάντε και προχθές η Κόρδοβα. Η Μπιλμπάο από την άλλη, προέρχεται από τον μεσοβδόμαδα αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ (ηττήθηκε 3-2 από την Τορίνο, 2-2 ήταν το πρώτο ματς στην Ιταλία). Την ερχόμενη Τετάρτη έχει τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με την Εσπανιόλ (1-1 το πρώτο ματς). Το ενδιαφέρον της στρέφεται σε αυτό το παιχνίδι, καθώς μόνο μέσω Κυπέλλου μπορεί να βγει Ευρώπη (θα πρέπει να κατακτήσει βέβαια το τρόπαιο). Επίσης, δεν είναι σε καλή κατάσταση (3 νίκες στα τελευταία 13 ανεξαρτήτως διοργάνωσης), ενώ έχει 3 ισοπαλίες στα τελευταία 4 ματς εκτός έδρας. Συν το ότι απέχει και αυτή εξίσου, μόλις 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη! Αξίζει, τέλος να αναφέρουμε ότι ο τεχνικός τη Εϊμπαρ, Γκαριτάνο, έχει (ως προπονητής) 3 ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες με την Μπιλμπάο! Συμπερασματικά, πιστεύουμε ότι στο αποψινό παιχνίδι δεν θα πει «όχι» καμία εκ των δύο στον ένα βαθμό.
371   ΡΑΣΙΝΓΚ – ΤΕΜΠΕΡΛΙ  1         1,50 (Bet365)
Την προηγούμενη αγωνιστική την κοντράραμε την Τέμπερλι με την Μπόκα και πληρωθήκαμε (έχασε 2-0 με την αντίπαλό της να αγωνίζεται με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο). Για δεύτερη σερί αγωνιστική θα πάμε απέναντι. Ξέρουμε πολύ καλά τι θα δούμε στο «Χουάν Ντομίνγκο Περόν». Τη Ράσινγκ να… σφυροκοπάει ανελέητα και τη νεοφώτιστη να είναι μέσα στην περιοχή της και να διώχνει την μπάλα. Πιστεύουμε ότι δεν θα σταθεί τόσο τυχερή όσο με την Μπάνφιλντ στην πρεμιέρα όπου η αντίπαλός της την έπαιζε μονότερμα, έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και η ίδια της έβαλε το γκολ με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 91’. Η Ράσινγκ ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, είναι θετικό που δεν έχει Λιμπερταδόρες μεσοβδόμαδα οπότε θα αφοσιωθεί στο αποψινό ματς. Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη, όπως αδιαμφισβήτητη είναι και η ποιότητάς της μπροστά. Συν το ότι είναι αφύσικο να μην έχει σκοράρει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (έχουν γίνει δύο αγωνιστικές), ενώ έχει πετύχει 9 γκολ σε δύο αγώνες στο Λιμπερταδόρες. 

Σχετικά άρθρα