Συστάσεις Τσίπρα για τα βουλευτικά αυτοκίνητα

«Ένιωσα άσχημα όταν έμαθα ότι κάποιοι βουλευτές διαφώνησαν με την οδηγία να μην παίρνουν αυτοκίνητα και αντέδρασαν όταν παίρνουν 6.000 ευρώ μισθό» είπε ο Αλέξης Τσίπρας δείχνοντας την ενόχληση του και πρόσθεσε «Να μην γίνουμε σαν τους άλλους. Δεν ειναι λαϊκισμός, αλλά λεπτομέρειες, που θα κρίνουν εάν είμαστε ή δεν είμαστε σαν τους άλλους». 

Κατά τη δευτερολογία του στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός πρότεινε τον Τάσο Κορωνάκη για τη θέση του γραμματέα του συλλογικού κομματικού οργάνου. Είναι μια λύση ανανέωσης, είπε ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε ότι ο νέος γραμματέας θα αναλάβει ένα δύσκολο έργο, τον συντονισμό ενός κόμματος που βρίσκεται στην κυβέρνηση.
 
Όσον αφορά τη νέα πολιτική γραμματεία που θα δημιουργηθεί πρωθυπουργός υποστήριξε πως «η νέα πολιτική γραμματεία να λειτουργεί ως ενιαίο πολίτικο όργανο και να παίρνει αποφάσεις για το ενιαίο κόμμα. Να ακούγονται όλες οι διαφορετικές φωνές και απόψεις, που τον μετέτρεψαν από ένα κόμμα συνιστωσών σε ενιαίο κόμμα».

Παράλληλα πρότεινε η νέα πολιτική γραμματεία να είναι μικρό και ευέλικτο όργανο, που να μπορεί να παίρνει γρήγορα αποφάσεις και γι αυτό τον λόγο ζήτησε να είναι ένα 11μελές όργανο.

Πηγή: real.gr

Σχετικά άρθρα