Ντομπρασίνοβιτς: «Αναστρέψιμη η κατάσταση»

Για την ήττα του Άρη από την Δόξα Δράμας μίλησε ο τεχνικός των “κίτρινων”, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.
Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα:
Για το παιχνίδι: «Πρώτα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Παντζιαρά για τη νίκη. Ένα ακόμα κακό παιχνίδια για την ομάδα μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γιατί είμαι κάθε μέρα με τους παίκτες μου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται στα τελευταία δύο παιχνίδια. Δίνουν το 100% στην προπόνηση. Πιθανόν το πρόβλημα είναι ίσως ότι οι παίκτες μου δεν έμαθαν να παίζουν σε τόσο κόσμο και με μία τόσο βαριά και ιστορική φανέλα. Είναι κρίμα γιατί ότι μου δείχνουν στην προπόνηση δεν μου δίνουν ούτε το 50% στα παιχνίδια».
Τι πρέπει να αλλάξει άμεσα και να αποδώσει το ποδόσφαιρο των προπονήσεων και στους αγώνες: «Ψυχολογικό πιστεύω. Δεν βλέπω κάποιον άλλο λόγο».
Για το αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση: «Θεωρώ ότι είναι αναστρέψιμη. Δεν νομίζω ότι Πανσερραϊκός και Καβάλα θα συνεχίσουν να έχουν τέτοια αποτελέσματα μέχρι τέλους. Ελπίζω να έχουν κάποια άσχημα αποτελέσματα.Σίγουρα δεν έχουμε πλέον στα χέρια μας την άνοδο».
Για την άποψη του περί βαριάς φανέλας: «Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείς να διαπιστώσεις ποιοι παίκτες είναι για τον Άρη και ποιοι όχι».

Σχετικά άρθρα