Με Παπαπέτρου στα Τρίκαλα ο Ολυμπιακός

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά την φετινή σεζόν στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού, για την αυριανή (2/3, 16:30) εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τα Τρίκαλα για την 18η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο 21χρόνος περιφερειακός των «ερυθρόλευκων» τραυματίστηκε σοβαρά στην διάρκεια της προετοιμασίας (κάταγμα περόνης) και αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας (λοιμώδη μονοπυρήνωση) αργότερα. Ξεπέρασε την ατυχία του, όμως, και τώρα επιστρέφει στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς, που θα γίνει «κεκλεισμένων των θυρών» λόγω τιμωρίας της θεσσαλικής ομάδας από επεισόδιο που έγινε στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο.

Στην αποστολή βρίσκεται, επίσης, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος ξεκουράστηκε το Σάββατο και πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση. Στην Αθήνα έμειναν οι Μιχάλης Τσαϊρέλης, Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο  Θεσσαλονικιός φόργουορντ υπέστη τράβηγμα στους προσαγωγούς, ενώ ο 30χρόνος Αμερικανός φόργουορντ για τις επόμενες πέντε μέρες δεν θα προπονηθεί, μετά τον τραυματισμό του στον ώμο στον αγώνα της περασμένης Παρασκευής (27/2) με αντίπαλο την Μάλαγα στο ΣΕΦ.

Σχετικά άρθρα