Αποχώρησε από την Γαλατά ο Αρόγιο!

Ο ηγέτης της Γαλατάσαραϊ τα τελευταία χρόνια Κάρλος Αρόγιο αποχώρησε από την ομάδα που ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα!
Ο Πουερτορικανός γκαρντ είναι η τέταρτη και πιο ηχηρή αποχώρηση από την Γαλατά, αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον E Όμιλο του Top 16 της Ευρωλίγκας. Είχαν προηγηθεί οι Αλντεμίρ, Τζαγουάι και Βουγιούκας και η τουρκική ομάδα, που δεν μπορεί να βρει λύσεις στα οικονομικά προβλήματα της, αποδυναμώνεται αισθητά.
«Με λύπη μου ενημερώνω τον Τύπο και τους εκπληκτικούς φιλάθλους της Κωνσταντινούπολης για την απόφαση μου να ολοκληρώσω την θητεία μου στη Γαλατασαράι», ανακοίνωσε ο Αρόγιο και εξήγησε: «Η απόφαση μου να αφήσω την ομάδα ήρθε μετά από μακρά και προσεκτική σκέψη. Με λύπη μου, αλλά και με σαφή πεποίθηση δηλώνω ότι υπό την υπάρχουσα ασταθή οικονομική κατάσταση, δεν μπορώ πλέον να είμαι μέλος της ομάδας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Γαλατασαράι για την αγάπη και το σεβασμό που μου έδειξαν αυτά τα τρία χρόνια. Πάντα θα έχετε μια θέση στην καρδιά μου.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Αταμάν για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτά τα αξέχαστα χρόνια. Πάντα θα του χρωστώ ευγνωμοσύνη για όσα έκανε για την καριέρα μου».
«Ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου γιατί με παρακίνησαν και με ενέπνευσαν όταν το χρειαζόμουν πιο πολύ ποτέ», επισήμανε ο 36χρόνος γκαρντ και εξομολογήθηκε: «Θα μου λείψετε παιδιά πάρα πολύ».

Σχετικά άρθρα