Κυκλοφορούν 45.000 εισιτήρια!

Για τον πρόωρο τελικό της επόμενης Τετάρτης, θα κυκλοφορήσουν “μόνο” 45.000 εισιτήρια.  Σε αυτά δεν υπολογίζονται τα περίπου 9.000 διαρκείας, τα 2.000 “κομμάτια” τα οποία αντιστοιχούν στη θύρα 23 όπου θα φιλοξενηθεί για ένα ακόμα ματς η μαθητική κερκίδα, τα περίπου -όπως υπολογίζει η ΑΕΚ- 3.000 δωρεάν παιδικά (για τους νεαρούς φίλους της “Ένωσης” έως 12 ετών) και οι προσκλήσεις που θα κυκλοφορήσουν (το πόσες ακριβώς θα είναι θα το αποφασίσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και θα προορίζονται για υπουργούς, βουλευτές και VIP πρόσωπα).

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι οι Θύρες 31 και 33 αναμένεται να μείνουν κλειστές κατόπιν εντολής της Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας. Οι απώλειες από αυτές τις δύο θύρες υπολογίζονται στις 4.000 θέσεις.

Δύο μπουθ στον Ολυμπιακό
Στο μεταξύ, μόνο μία σύσκεψη ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί για το ντέρμπι του Κυπέλλου και αυτή σήμερα στις 10 το πρωί στο ΟΑΚΑ. Το “παρών” αναμένεται να δώσει (και) ο ταξίαρχος Πέτρος Κωνσταντής, η παρουσία του οποίου χαρακτηρίζεται καταλυτική για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης (και στην ΑΕΚ είναι αλήθεια πως πίνουν νερό στο όνομά του).

Δεδομένης δε, της πολύ καλής φιλοξενίας που έτυχαν στο “Γ. Καραϊσκάκης” οι επίσημοι της “Ένωσης” (είχαν φιλοξενηθεί σε μία σουίτα 25 ατόμων), επιθυμούν να την ανταποδώσουν. Για αυτό το λόγο θα παραχωρήσουν δύο μπουθ πάνω από τα δημοσιογραφικά στους “ερυθρόλευκους”.

Έτσι θα εξασφαλίσουν και την… ηρεμία τους, αφού δε θα ενοχλούνται από τους εκπροσώπους του Τύπου ή τη μαθητική εξέδρα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Σχετικά άρθρα