Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού στον Παναθηναϊκό

Η αφαίρεση των τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στο ντέρμπι έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές των Πρασίνων, οι οποίοι όπου βρεθούν κι όπου σταθούν -δημοσίως ή σε ιδιωτικό επίπεδο- τονίζουν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι ουσιαστικά έχασαν ό,τι κέρδισαν με το σπαθί τους στο γήπεδο.

Ιδίως την περασμένη εβδομάδα το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού κάτι που φαινόταν καθημερινά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί. Ωστόσο το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες ο Γιάννης Αναστασίου προκειμένου να αποφορτιστούν φαίνεται ότι λειτούργησε ευεργετικά για τους Πράσινους, οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη (3/2) με καλή διάθεση.

Μαζί επέστρεψαν και τα χαμόγελα στο προπονητικό κέντρο των Πρασίνων, ενώ για ακόμη μια φορά ο Αναστασίου και ο τεχνικός διευθυντής Λεωνίδας Βόκολος προσπάθησαν να ανυψώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών, καθώς όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει με το κρίσιμο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, το οποίο μάλιστα θα διεξαχθεί στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο, κάτι που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Τριφυλλιού.

Το βασικό μήνυμα όσων είπαν στους παίκτες Αναστασίου και Βόκολος εμπερικλείεται στις ατάκες «δεν επηρεαζόμαστε από τίποτα, εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας», που ήρθαν ως συνέχεια όσων είπε την περασμένη εβδομάδα ο 41χρονος κόουτς, ο οποίος έφερε ως παράδειγμα προς αποφυγή την καθοδική πορεία του ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν όταν του αφαιρέθηκαν βαθμοί…

Σχετικά άρθρα