Μπάλα, λουκέτο ή άδεια γήπεδα;

Καθοριστική είναι η σημερινή μέρα για την επανέναρξη ή μη του πρωταθλήματος της Super League. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θα έχει μπαράζ συναντήσεων και στις συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν θα ληφθεί και η απόφαση για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο με την 27η αγωνιστική ή για την διατήρηση του… λουκέτου στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο κ. Κοντονής θα έχει σύσκεψη στις 11:00 στο Μέγαρο Μαξίμου με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννη Πανούση, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκο Παρασκευόπουλο και τον Υπουργό Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκο Φλαμπουράρη προκειμένου να συζητήσουν για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Λίγες ώρες αργότερα, στις 15:00, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα συναντηθεί εκ νέου με τα θεσμικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου έτσι ώστε να λάβει και εγγράφως τις δεσμεύσεις για τα μέτρα που θα ληφθούν κατά των φαινομένων βίας στα γήπεδα και εν συνεχεία θα ανακοινώσει την απόφασή του, η οποία θα έχει φυσικά τη συγκατάθεση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Τη δεδομένη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι “ανοιχτά” και δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμα, ενώ στο τραπέζι φαίνεται πως έχει πέσει και η πρόταση της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League χωρίς όμως οπαδούς στις εξέδρες.
Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη ο κ. Κοντονής συνάντησε τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζο, οι οποίοι συμφώνησαν για τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν αλλά και για την αποκλιμάκωση της έντασης. 

Σχετικά άρθρα