Αδίκησε την προσπάθεια του ο Ολυμπιακός

Την ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Μπαρτσελονέτα με 12-8 στη Βαρκελώνη. Οι ερυθρόλευκοι αδίκησαν τους εαυτούς τους στο τελευταίο οκτάλεπτο. Μόνο με θαύμα η πρόκριση. 
Έτσι σβήνει το όνειρο για πρόκριση στο φετινό Final 6 του ευρωπαϊκού Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών για τον Ολυμπιακό και μάλιστα μέσα στην πισίνα όπου θα γίνει η συγκεκριμένη διοργάνωση.
Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν νέα ήττα (την 4η στη διοργάνωση) με 12-8 από την ισπανική Μπαρτσελονέτα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων και παρότι απομένουν ακόμα 4 αγώνες, οι ερυθρόλευκοι είναι τελευταίοι στη βαθμολογία με 4 βαθμούς και μόνο με θαύμα (συνεχείς νίκες στους εναπομείναντες αγώνες και εκπληκτικό συνδυασμό αποτελεσμάτων) θα μπορέσουν να πετύχουν το στόχο.
Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου το πάλεψαν γερά στα πρώτα τρία (παρά κάτι) οκτάλεπτα, αλλά στη συνέχεια η άμυνά δεν μπόρεσε να ανακόψει τη φόρα των αντιπάλων, ενώ δεν βρέθηκαν λύσεις επιθετικά. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, μάλιστα, με 6-7 1.31 πριν από το τέλος του γ’ οκτάλεπτου, αλλά στη συνέχεια ήρθε η κατάρρευση. Με τρία γκολ του Εσπανιόλ κι ένα του Φελίπε Περόνε η Μπαρτσελονέτα με σερί 4-0 (τα δύο στο φινάλε το γ’ οκτάλεπτου που έληξε 8-7) προηγήθηκε 10-7 (4.31 πριν από τη λήξη του αγώνα), με την πειραϊκή ομάδα να έχει ξεμείνει από σωματικές και ψυχικές δυνάμεις.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 12-8
Οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 3-2, 4-1.

Σχετικά άρθρα