Θέλει… εκδίκηση και πλεονέκτημα

Τέταρτη και… φαρμακερή θέλει να αποδειχτεί ο Παναθηναϊκός η αποψινή (21:45, ΝΕΡΙΤ, Pamesports.gr) “μάχη” κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες τη φετινή σεζόν από τους “μπλαουγκράνα”, οι “πράσινοι” θέλουν τη νίκη προκειμένου να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα play offs της Ευρωλίγκας αλλά και να μπουν δυνατά στο κόλπο του πλεονεκτήματος της έδρας.
Με “όπλο” τον κόσμο της, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο, η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα παίξει για τη νίκη αλλά και για να καλύψει την διαφορά των τεσσάρων πόντων της ήττας στο ματς του πρώτου γύρου στη Βαρκελώνη. Ο τεχνικός του “Τριφυλλιού” καταστρώνει τα πλάνα του υπολογίζοντας σε όλους τους παίκτες του καθώς τόσο ο Νέλσον όσο και ο Γιάνκοβιτς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και είναι ετοιμοπόλεμοι.
Χωρίς απουσίες ταξίδεψε η Μπαρτσελόνα στην Αθήνα για την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο Top 16 της διοργάνωσης καθώς έχει ηττηθεί σε Βερολίνο, Τελ Αβίβ και Μαδρίτη.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο).
Υπέρ της Μπαρτσελόνα είναι η παράδοση των αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων καθώς σε συνολικά 32 ματς οι Ισπανοί έχουν πανηγυρίσει 21 φορές ενώ ο Παναθηναϊκός 12. Μάλιστα, η “Μπάρτσα” μετράει επτά σερί νίκες κόντρα στους “πράσινους”.
Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στον Ε’ ΌμιλοΆλμπα Βερολίνου-Ζαλγκίρις Κάουνας 80-72 Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 21:45 Ερυθρός Αστέρας-Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:45 Γαλατάσαραϊ-Ρεάλ Μαδρίτης (6/3, 20:00)
Η βαθμολογία1.Ρεάλ 7-12. Μακάμπι 6-23. Μπαρτσελόνα 5-34. Παναθηναϊκός 5-35. Άλμπα 4-56. Ζαλγκίρις 3-67. Γαλατάσαραϊ 2-68. Ερυθρός Αστέρας 1-7

Σχετικά άρθρα