Μποτία: «Τα πάντα για το νταμπλ»

Σε κατάσταση ετοιμότητας είναι ξανά ο Αλμπέρτο Μποτία που επιστρέφει σε αγώνα του Ολυμπιακού έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον άφησε για ένα δίμηνο εκτός δράσης.
Ο Ισπανός στόπερ μίλησε στη NOVA:
Για το βαθμό ετοιμότητάς του:
«Η αλήθεια είναι πως αισθάνομαι αρκετά καλύτερα. Σιγά – σιγά επανήλθα πλήρως. Προπονούμαι κανονικά με την ομάδα. Είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ στα παιχνίδια που απομένουν».
Για τη διακοπή του πρωταθλήματος:
«Πιστεύω ότι την εβδομάδα που είχαμε το διάλειμμα, ο κάθε ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να σκεφθεί τον περασμένο μήνα όπου τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμάς. Να σκεφθεί που οφείλεται αυτό και πώς να το διορθώσει. Έχουμε μπροστά μας κάποιους μήνες όπου μπορούμε να καταφέρουμε κάποια πολύ όμορφα πράγματα για το σύλλογο. Θέλουμε, λοιπόν, όλοι μας να είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας και να καταφέρουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει».
Για την επίσκεψη του κ. Μαρινάκη και την κατάκτηση του νταμπλ:
«Ναι, πιστεύω πως η ομάδα έχει τις δυνάμεις και από την αρχή της χρονιάς παλεύει για να κατακτήσει τους στόχους της, όλους τους τίτλους που διεκδικεί. Αυτή τη στιγμή έχουν μείνει δύο τίτλοι που θέλουμε να κερδίσουμε και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».
Για τον αγώνα με τον Πανθρακικό:
«Το γεγονός πως ο αντίπαλός μας είναι αήττητος στην έδρα του δείχνει ότι είναι μία καλή ομάδα και θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Άλλωστε, όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι δύσκολα. Το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολη υπόθεση να το κερδίσεις. Εμείς ξέρουμε τη σημασία που έχει αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε εκεί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε πολύ καλά πόση σημασία έχουν. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Και να μην επαναπαυτούμε στη διαφορά που έχουμε στη βαθμολογία. Θα πρέπει να τη διατηρήσουμε έως το τέλος».

Σχετικά άρθρα