Η ΑΕΚ για την εκδίκαση των προσφυγών

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ΑΕΚ οι ιθύνοντες του συλλόγου ενημερώνουν για τη σημερινή εκδίκαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας των προσφυγών κατά της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Αναλυτικά:
“Εκδικάστηκαν σήμερα το πρωί στην ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας οι δύο αιτήσεις ακυρώσεως του έργου για την κατασκευή του «Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού Αγιά Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια: αυτή των 17 κατοίκων της περιοχής και αυτή του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος.
Η πλευρά της ΑΕΚ είχε πολυμελή παρουσία στην εκδίκαση. Εκπροσωπήθηκε από τον νομικό της σύμβουλο Καθηγητή Διοικητικού Δικαίου κ. Χαράλαμπο Χρυσανθάκη. Παρόντες από τη ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ ήταν ο Γενικός Διευθυντής κ. Νίκος Στράτος και ο δικηγόρος και μέλος του Δ.Σ κ. Τάκης Ζαχόπουλος ενώ το Σωματείο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ κ. Αλέξης Αλεξίου και ο Γ.Γραμματέας κ. Γιώργος Κατσαδήμας.
Δυναμική ήταν και η παρουσία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που δοξάστηκαν στο παλιό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και που θέλουν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να επιστρέφει στο σπίτι της.
Παρόντες ήταν οι Κώστας Νεστορίδης, Θωμάς Μαύρος, Ανδρέας Σταματιάδης, Στέλιος Σεραφείδης, Γιώργος Κεφαλίδης, Γιώργος Καραφέσκος, Γιώργος Πετρίδης, Τάσος Βασιλείου, Αρης Τσαχουρίδης, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Νίκος Σεβαστόπουλος, Μιχάλης Σιμιγδαλάς, Μάκης Χατζής, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Νίκος Σταθόπουλος και Μανώλης Παπαδόπουλος”.

Σχετικά άρθρα