Άγγελος: «Εγώ αποφασίζω για τον Κάτσε»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.
 
Μίλησε ακόμη, για την απόφασή του να εκτίσει την ποινή του ο Κάτσε στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και τον Εργοτέλη, ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος, ως υπεύθυνος προπονητής αναλαμβάνει την ευθύνη για κάθε απόφασή του.
 
Στις δηλώσεις του ο Αγγελος Αναστασιάδης υποστήριξε αρχικά για το γεγονός ότι ο Κάτσε θα εκτίσει την μία (από τις δύο συνολικά) αγωνιστική της ποινής του στο ντέρμπι της Λεωφόρου: 
 
«Τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ. Αυτό γίνεται από το καλοκαίρι και δεν αλλάζει. Κανένας δεν γνωρίζει αν θα είναι θετικό ή αρνητικό. Εμείς είπαμε αυτό θα κάνουμε, κι αυτό κάνουμε. Είναι πολύ απλά τα πράγματα για εμένα. Με όποιον αντίπαλο και να παίζαμε, αυτή είναι η λειτουργία της ομάδας με εμένα προπονητή. Αυτή είναι η απόφαση η δική μου και την ευθύνη την φέρω εγώ. Απορώ, όμως, γιατί μου κάνετε αυτές τις ερωτήσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργείτε τόσο μεγάλο θέμα. Ο ΠΑΟΚ έχει παίξει χωρίς τον Κάτσε επτά αγωνιστικές. Με τον Τζιόλη να είναι απών τέσσερις μήνες. Να μην σταθούμε σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό που έχει σημασία για εμάς, είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς. Και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ πειθαρχημένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς και για τον αντίπαλο. Ο οποίος έρχεται από μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Τους βρίσκουμε στην καλύτερή τους κατάσταση μπορώ να πω. Ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
 
Για όσα έγιναν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου τις τελευταίες μέρες, τόνισε: «Κάθε φορά ευχόμαστε, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα για να μπορέσουμε και ο κόσμος και εμείς να λειτουργήσουμε όπως όλος ο κόσμος. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα για να χαίρεσαι. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα το κάναμε λάθος κι αυτό. Το ποδόσφαιρο εδώ στην Ελλάδα είναι λάθος. Ελπίζω να παρθούν όλα τα μέτρα που πρέπει για να γίνει το ποδόσφαιρό μας όπως σε όλες τις άλλες χώρες του κόσμου».

Σχετικά άρθρα