Να παίξει και να νικήσει!

Στον Ολυμπιακό περιμένουν με αγωνία το σημερινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (19.30, REAL FM, pamesports.gr) και το βασικό θέμα είναι να γίνει το ματς και να μη χρειαστεί να μείνει η ομάδα άλλη μια μέρα στη Θράκη, χάνοντας πολύτιμο χρόνο ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο καιρός στην Κομοτηνή είναι πολύ κακός και ακόμη χειρότερη η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, όπως διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί λίγο πριν από την έναρξη από τον διαιτητή Δελφάκη, αλλά μοιάζει πολύ δύσκολο να διεξαχθεί η αναμέτρηση σε ένα γήπεδο πολύ επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Ο Περέιρα έχει έτοιμα τα πλάνα του και προετοιμάζει τους παίκτες για σκληρή μάχη στη λάσπη. Οι Ρομπέρτο, Σαλίνο, Γιαννούλης, Μποτία, Σιόβας, Μανιάτης, Κασάμι, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Χάρα είναι ένα πιθανό σχήμα. Με Φορτούνη, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σαντάνα, Εντινγκά, Μαζουακού να είναι διαθέσιμοι, συν τους γκολκίπερ Μέγιερι, Χουτεσιώτη.

Εν τω μεταξύ, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες ρωτήθηκε σχετικά με το νέο του συμβόλαιο και δήλωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν οι συζητήσεις με τη διοίκηση κι ο ίδιος είναι θετικός για να συνεχίσει,  μετά την ανοιχτή πρόσκληση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σχετικά άρθρα