«Σίφουνας» ο Ολυμπιακός, πέρασε από Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

Σε ρυθμούς ρελαντί ο Ολυμπιακός επικράτησε με 21-2 του γεμάτου προβλήματα Νηρέα Λαμίας -που κατέβηκε με εννέα παίκτες και χωρίς προπονητή (απουσίαζαν οι τιμωρημένοι Αναστασιάδης, Μπελέρης και οι Χρήστος και Ανδρέας Φλώρος)- στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά.
Οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Γιάννη Φουντούλη που ταλαιπωρείται με πρόβλημα στο μάτι, αλλά δεν είχε φυσικά πρόβλημα με τους υπόλοιπους διεθνείς του να καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι και να φτάσει στις 16 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Ολυμπιακός – Νηρέας Λαμίας 21-2
Οκτάλεπτα: 6-1, 3-0, 7-1, 5-0.
Πέρασε από τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ
Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο ΠΑΟΚ που πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των Νεοσμυρνιωτών (εξέτισαν τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του) και ο δικέφαλος επιβλήθηκε ευκολότερα απ’ ό,τι  δείχνει το τελικό 12-10.
Ο ΠΑΟΚ, που είχε σε μεγάλη μέρα τον διεθνή φουνταριστό του Μανώλη Σολανάκη  που πέτυχε 5 γκολ, προηγήθηκε και με 11-7 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι Θεσσαλονικείς χαλάρωσαν, ο Βέργος έβαλε τους νεαρούς παίκτες και ο Πανιώνιος μείωσε στα δύο γκολ.
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 10-12
Οκτάλεπτα: 3-4, 4-4, 0-3, 3-1.
Δύσκολα η Γλυφάδα την Χίο
Ξεφεύγει όλο και πιο πολύ από τη ζώνη των πλέι οφ η Γλυφάδα και πάει για πιο ψηλά, καθώς επιβλήθηκε με τη δύναμη της έδρας του, -αλλά και επειδή φάνηκε πιο ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία- της Χίου με 7-6.
Η ομάδα του Βολτυράκη κατάφερε να ελέγχει το ρυθμό του παιχνιδιού και να έχει ένα προβάδισμα ενός γκολ που αύξησε στα δύο στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου (6-4) και στα μέσα του τέταρτου (7-5). Η Χίος μείωσε απλώς στο ένα γκολ στο τέλος με τον καλύτερό του παίκτη και πρώτο σκόρερ του σήμερα Γιάννη Γαβαλά (5 γκολ).
Γλυφάδα – Χίος 7-6
Οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 1-0, 1-2.

Σχετικά άρθρα