«Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς, όχι οι άλλοι»

«Το θέμα είναι τι κάνει ο Κόροιβος, όχι οι άλλες ομάδες», επισήμανε ο Χάρης Μαρκόπουλος μετά την ήττα της ομάδας της Αμαλιάδας στο «Nick Galis Hall» από τον Άρη.

«Έγινε δυνατό παιχνίδι, με δύο διαφορετικά πρόσωπα» σχολίασε αρχικά ο προπονητής του Κοροίβου και τόνισε: «Το πρώτο μέρος ήταν ανταγωνιστικό και αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, προσπαθούσαν να διαβάσουν τα μις ματς και να βρουν την καλύτερη επιλογή. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών μας και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι, γιατί δώσαμε την ευκαιρία στον Άρη να σκοράρει 45 πόντους. Δε σταματάμε εδώ. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται για να πετύχουμε κάποιες νίκες ακόμα. Συγχαρητήρια στον Άρη και τον κόουτς. Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα μας ο Άρης είναι τελείως διαφορετικός».

Σε ερώτηση για το αν τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής βοηθούν τον Κόροιβο στην υπόθεση – παραμονή, ο Χάρης Μαρκόπουλος απάντησε: «Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε. Το θέμα είναι τι κάνει ο Κόροιβος, όχι τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι έναν δύσκολο δρόμο, με πολλές δυσκολίες γιατί χρειάστηκε να αλλάξουμε στιλ παιχνιδιού τέσσερις φορές μέσα στη χρονιά και ακόμα ψάχνουμε τα πατήματά μας. Ευελπιστώ να έχουμε στη συνέχεια την παρουσία που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο».

Σχετικά άρθρα