Αισιοδοξία για Αγκουαζί

Την Δευτέρα θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του Λοράν Αγκουαζί. Ο Γαλλοαλγερινός ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και σήμερα εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου Νίκου Πισκοπάκη. Η ακτινογραφία ήταν “καθαρή” όσον αφορά την πιθανότητα να έχει υποστεί κάταγμα ψηλά στην κνήμη και αύριο ο Αγκουαζί θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για τις ενοχλήσεις που νιώθει στο σημείο του έσω πλάγιου. Σε κάθε περίπτωση δεν υπολογίζεται για τα επόμενα δύο παιχνίδια του Ατρόμητου.
Εξάλλου, την Κυριακή οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην Τρίπολη ακολούθησαν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Σήμερα το πρωί οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην Τρίπολη έκαναν αποθεραπεία, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Αύριο οι παίκτες έχουν ρεπό. Ωστόσο οι Καραμάνος, Γκαρσία, Αγκουαζί θα βρεθούν στο αθλητικό κέντρο για να κάνουν θεραπεία με την προοπτική οι δύο πρώτοι να ενσωματωθούν στην προπόνηση της Τρίτης.
Για το ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό δεν υπολογίζεται ο Φυτανίδης (έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του) ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Λαζαρίδης.

Σχετικά άρθρα