Διαμαντίδης: «Κάθε παίκτης είναι σημαντικός για μας»

«Κάθε παίκτης είναι σημαντικός για μας», σχολίασε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αρχηγός του Παναθηναϊκού, μετά την εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ και σχετικά με την απουσία του Τζέιμς Γκιστ από την σημερινή συνάντηση.

«Ξέραμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ», παρατήρησε αρχικά ο «Τρισδιάστατος» και εξήγησε: «Μας νίκησαν μια φορά για το πρωτάθλημα και στο κύπελλο κερδίσαμε στο τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Στο δεύτερο βελτιώσαμε την άμυνά μας, πήραμε μια διαφορά και την κρατήσαμε ως το τέλος».

«Σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε υγιείς», σημείωσε ο Διαμαντίδης και τόνισε: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Τζέιμς, που είναι ένας σημαντικός παίκτης. Κάθε παίκτης είναι σημαντικός για εμάς. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι».

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, προπονητής των «πρασίνων» επισήμανε τα σημεία στα οποία πρέπει να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός: «Όπως είχαμε προβλέψει, ήταν ένα σκληρό ματς απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ καλά φέτος. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί. Δεν παίξαμε αρκετά γρήγορα και είχαμε προβλήματα στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε. Πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα, όπως το inside game, το μακρινό σουτ και την ταχύτητα, στοιχεία όπου είχαμε πρόβλημα σήμερα. Τελικά, με σωστή δουλειά και υπομονή για 40 λεπτά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Εύχομαι από καρδιάς καλή τύχη στον ΠΑΟΚ που είναι μια πολύ καλή ομάδα». 

Σχετικά άρθρα