Δέδας: «Με απείλησαν οι διαιτητές»!

Απειλές από τους διαιτητές Παπαπέτρου, Παναγιώτου και Βαρδάλο κατήγγειλε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Γιώργος Δέδας μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με τον 35χρόνο φόργουορντ όταν ο Δέδας διαμαρτυρήθηκε μετά την λήξη της συνάντησης, για την τεχνική που δέχθηκε στο τρίτο δεκάλεπτου της αναμέτρησης, η απάντηση ήταν: «Δεν με ξέρεις καλά εμένα».
Ο Σούλης Μαρκόπουλος, προπονητής του «Δικέφαλου», παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των «πρασίνων»: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ειδικά όταν παίζει στην έδρα του. Θέλαμε να μην του επιτρέψουμε να τρέξει. Τα καταφέραμε μέχρι το 25’. Στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως έτρεξε και πέτυχε να ξεφύγει στο σκορ. Αυτό που θέλουμε εμείς τώρα είναι να γυρίσουν οι τραυματίες μας, να συγκεντρωθούμε και να δούμε το μέλλον».
Σε ερώτηση αν φοβάται, βάσει του δύσκολου προγράμματος της ομάδας του, μήπως βγει εκτός τετράδας, ο Μαρκόπουλος απάντησε ότι: «Όλα πιθανά είναι. Πρέπει να κερδίζεις. Όταν δεν κερδίζεις όλα γίνονται. Περιμένουμε τις επιστροφές των παικτών που λείπουν για να είμαστε πλήρεις».
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη του», δήλωσε ο Γιώργος Δέδας και σχολίασε: «Ξέραμε πως μετά και τον ημιτελικό του κυπέλλου, στο σημερινό ματς ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαζόταν πιο έτοιμος απέναντί μας. Θέλαμε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Κάπου στο τέταρτο δεκάλεπτο χάθηκε η επαφή μας με το σκορ και έτσι χάσαμε δίκαια. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό».
Στην συνέχεια ο αρχηγός του ΠΑΟΚ κατήγγειλε τις απειλές των διαιτητών: «Θέλω να πω και κάτι προσωπικό. Στην τεχνική ποινή που έφαγα είπα στο διαιτητή: “ρεφ, πρώτα σφύριξες και μετά είδες τι θα δώσεις”. Με αυτόν ακριβώς τον τόνο που το λέω τώρα. Και μου έριξε τεχνική ποινή. Όταν εξήγησα στους ανθρώπους της ομάδας τι συνέβη, γιατί έχουμε σχετικό εσωτερικό κανονισμό, τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Το λέω όπως ακριβώς έγινε. Ως αρχηγός του ΠΑΟΚ, πήγα μαζί με τον μάνατζερ της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στον διαιτητή για να τον ρωτήσουμε τι συνέβη και εκείνος μου είπε: “δεν με ξέρεις καλά εμένα”. Δεν πιστεύω ότι το μπάσκετ χρειάζεται απειλές. Εύχομαι  και πάλι καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να προκριθεί στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας».
 

Σχετικά άρθρα