Περιμένουν Κοντονή και επιστροφές στην ΑΕΚ

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο προαναφερόμενος δε θα είναι το μοναδικό κυβερνητικό στέλεχος το οποίο θα βρεθεί στις εξέδρες του “Σπύρος Λούης”, αφού για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν προσκληθεί και άλλη υψηλόβαθμα στελέχη τόσο της Κυβέρνησης, όσο και της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο μεταξύ, ο παροξυσμός για ένα “μαγικό χαρτάκι” ενόψει του πρόωρου τελικού της Τετάρτης εξακολουθεί να υφίσταται, παρότι προς το παρόν δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για… δείγμα. Στην ΑΕΚ περιμένουν σήμερα να μάθουν αν θα υπάρξουν επιστροφές από εισιτήρια που έχουν διατεθεί σε συνδέσμους της επαρχίας, αν και αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. 

Άλλωστε υπάρχουν club που πήραν λιγότερα εισιτήρια από όσα ζήτησαν και έχουν κάνει επίμονες αιτήσεις για επιπλέον κομμάτια. Έτσι η μόνη ελπίδα που θα έχουν όσοι δεν έχουν βρει μέχρι σήμερα ένα εισιτήριο, θα είναι να ανοίξουν οι θύρες 31 και 33, ώστε να κυκλοφορήσουν άλλα 3.000 εισιτήρια…

Σχετικά άρθρα