«Πραγματικά καλό τεστ»

«Πραγματικά ήταν ένα καλό τεστ για μας», δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, προπονητής του Ολυμπιακού, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Ρεθύμνου.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» επισήμανε την διαφορά στην εικόνα της ομάδας του μεταξύ των δύο ημιχρόνων: «Το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα με αθλητικό ρόστερ. Παίζει καλά στο ανοιχτό γήπεδο, παίζει με ενέργεια  και έχει επιθετικό ταλέντο. Εμείς δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι, κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα, δεχθήκαμε εύκολα καλάθια και γι’ αυτό το Ρέθυμνο πήρε διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο. Μάλιστα τους επιτρέψαμε να σουτάρουν με 63% στα δίποντα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, μπήκαμε από την αρχή όπως έπρεπε. Η άμυνα λειτούργησε όπως έπρεπε. κάναμε καλό ομαδικό παιχνίδι με 26 ασίστ και έτσι πήραμε διαφορά στο τέλος. Το Ρέθυμνο είναι ποιοτική ομάδα. μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε κάθε αντίπαλο».

«Εμείς αντιδράσαμε καλύτερα όσο περνούσε η ώρα και φτάσαμε στη νίκη», σχολίασε ο Σφαιρόπουλος και υπογράμμισε: «Πραγματικά ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε την παραμονή της συμπλήρωσης 90 χρόνων του συλλόγου. Είναι σημαντικό ότι στην επέτειο των 90 χρόνων κερδίζουμε».

«Ξέραμε ότι είναι περίεργο ματς, επειδή πήραμε τη νίκη στο Μιλάνο», παρατήρησε ο Κώστας Σλούκας, ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στην σημερινή νίκη και σημείωσε: «Το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα καλή στο ένας εναντίον ενός. Από εδώ και πέρα συγκεντρωνόμαστε στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ».

Σχετικά άρθρα