Σε απολογία ο… θεριακλής Μπαντιμπανγκά

Σε απολογία κλήθηκε για την Τρίτη (10/3) ο Ζιγκί Μπαντιμπανγκά από την διοίκηση του Αστέρα για τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και έκαναν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αρνητική εντύπωση.

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα πρόσθεσε στον λογαριασμό του ένα κολάζ φωτογραφιών κάνοντας ναργιλέ προκαλώντας την αντίδραση της διοίκησης στην οποία κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με τη δημοσίευσή τους.

Ο Μπαντιμπανγκά δικαιολογήθηκε λέγοντας πως έγινε με διάθεση χιούμορ και ως ένα αστείο που έστησε με την παρέα του, όμως άκουσε και τους ανθρώπους του Αστέρα να του μεταφέρουν την δυσαρέσκειά τους εξηγώντας του πως έπρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικός.

Η διοίκηση του Αστέρα δεν πείστηκε πλήρως από όσα είπε ο Μπαντιμπανγκά και τον κάλεσε επισήμως σε απολογία την Τρίτη (10/3).

Όπως και να έχει, το ταλέντο του στον ποδόσφαιρο δεν φαίνεται να τον ακολουθεί και στο χιούμορ, καθώς προκάλεσε αρνητική εντύπωση και έδωσε την αφορμή αυτές οι φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εκθέτοντας τον ίδιο και την ομάδα στην οποία αγωνίζεται.

Πηγή: arcadiasports.gr

Σχετικά άρθρα