Οριστικά στη Ρεάλ ο Ντανίλο

Διαβάστε ακόμα:
«Η Ρεάλ έχει κλείσει τον Ντανίλο…»
Την Δευτέρα ο τεχνικός υποδιευθυντής της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Ρέσακ έκανε γνωστό πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποκτήσει τον Ντανίλο της Πόρτο, καθώς έκανε και ο ίδιος κρούση για λογαριασμό των «μπλαουγκράνα», και την Τρίτη αυτό επιβεβαιώθηκε από τους «δράκους» και την «βασίλισσα»… Σε τρεις δόσεις θα αποπληρωθεί η μεταγραφή, που θα φτάσει περίπου 30εκ. ευρώ… Ο 24άχρονος Βραζιλιάνος παίκτης αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, αν και αρχικά γράφτηκε πως η συμφωνία των δυο πλευρών θα έχει εξαετής διάρκεια.
Αυτό σημαίνει ότι απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντανίλο στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τόσο ο ισπανικός Τύπος, όσο και ο πορτογαλικός αναφέρουν πως ήδη οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει προσύμφωνο και η συμφωνία θα ολοκληρωθεί και τυπικά όταν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος το προσεχές καλοκαίρι. Η «βασίλισσα» αναμένεται να δώσει μπροστά 10εκ. ευρώ τα υπόλοιπα 20 σε δύο ισόποσες δόσεις αργότερα.
Ο Ντανίλο κάνει πολύ καλή χρονιά με την Πόρτο και έτσι τράβηξε πάνω του τα «βλέμματα» της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και άλλων μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης και ειδικότερα από την Αγγλία. Σε ότι αφορά στην Πόρτο, να αναφέρουμε πως θα παραχωρήσει για ακόμα μια φορά ένα παίκτη που τον πήρε σε νεαρή ηλικία και τον ανέδειξε. Οι «δράκοι» πήρε το 2012 τον Ντανίλο από την Σάντος έναντι 13 εκ. ευρώ και μέσα από τα παιχνίδι με την πορτογαλική ομάδα έχει υπερδιπλασιαστεί την αξία του! Με την Πόρτο να βάζει ξανά χρήματα στα ταμεία της…

Σχετικά άρθρα