Τα εισιτήρια του ΑΕΚ – Κηφισιά

Η ΑΕΚ μετά την επιβλητική νίκη στην Πάτρα επί του Απόλλωνα υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή (15/3, 15:00) την Κηφισιά και η διοίκηση της Ένωσης ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων άρχισε:
«Η επόμενη αναμέτρηση για τη «Βασίλισσα» πλησιάζει. Καλείται ο τεράστιος κόσμος της ΑΕΚ να δώσει βροντερό «παρών» στον αγώνα της 15ης Μαρτίου με τη Νέα Κηφισιά στο ΟΑΚΑ και την απαιτούμενη ώθηση για ακόμη μια επιτυχία της ομάδας μας. Ανακοινώνεται, λοιπόν, ότι η διάθεση των εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου ξεκίνησε.

Α.Ε.Κ. ΜΠΑΣΚΕΤ
ΑΕΚ-ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ
Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της τη Νέα Κηφισιά.  Η αναμέτρηση γίνεται την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 (15:00), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας. Τιμές εισιτηρίων: 10, 15 και 30 ευρώ. 
Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και τα social media της ΚΑΕ ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας “Βασίλισσα” και στο διαδίκτυο.
ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

 
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:Online από αυτή τη σελίδα
Από τα Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.)Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload).Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.Εισιτήρια θα πωλούνται από τα Γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (Τυάννων 2 & Πίνδου),  Νέα ΦιλαδέλφειαΕπιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α.  την ημέρα του αγώναΑπό τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη” & Μπάσκετ Parking P5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ)
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να υπακούουν στις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε της Διοίκησης. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.Για την είσοδό σας στο στάδιο είναι υποχρεωτικό να έχετε τυπωμένο εισιτήριο. Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το Viva.gr και δεν μπορείτε να τυπώσετε το PDF που σας στείλαμε, τότε μπορείτε να μεταβείτε σε ένα από τα ακόλουθα σημεία για να το τυπώσετε πριν τον αγώνα.Κατάστημα Viva.gr στο The Mall Athens (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ – Παρ: 10:00 – 21:00, Σάβ: 09:00 – 20:00)Κεντρικά Γραφείο Viva.gr (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ – Κυρ: 08:00 – 23:00)»

Σχετικά άρθρα