Πουλίδο: «Ευχαριστώ τον Θεό»

Μεξικανικό δίκτυο βρέθηκε στα Χανιά και κατέγραψε το ντεμπούτο του Άλαν Πουλίδο με τον Λεβαδειακό.

«Το πιο σημαντικό κι αυτό που με κάνει πραγματικά χαρούμενο, ήταν πως έγινε αυτό που περίμενα. Δούλεψε πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα, δεν είχα παιχνίδια και τώρα έπαιξε τον πρώτο μου αγώνα στην Ευρώπη. Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ, η ομάδα άξιζε τη νίκη», είπε αρχικά στους συμπατριώτες του ο άσος του Λεβαδειακού μετά το ντεμπούτο του με την ομάδα της Βοιωτίας.

Σχολιάζοντας τα λόγια του προέδρου της Τίγκρες ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι θα ήταν καλύτερο ο Πουλίδο να παίζει πινγκ-πονγκ παρά ποδόσφαιρο, ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού απάντησε: «Αυτά τα λόγια του προέδρου ήταν πάνω στον θυμό του, θέλω να πιστεύω, δεν θέλω να τα βάλω με κανέναν. Ευχαριστώ τον Θεό που μπορώ να δείξω μέσα στο γήπεδο ποιος είμαι».

Για τους οπαδούς της Τίγκρες που τον… αποθεώνουν, είπε: «Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν αυτά, θα υπάρχει κριτική αλλά και ενθάρρυνση. Άσχετα από τα όσα έγιναν με την πρώην ομάδα μου, την Τίγκρες, οι οπαδοί με υποστήριξαν πάρα πολύ και ξέρω πως θα είναι χαρούμενοι για τη νίκη της νέας μου ομάδας. Τους ευχαριστώ για τη στήριξή τους».

Για το που αφιερώνει το γκολ και το ντεμπούτο του, είπε: «Το αφιερώνω στον Θεό που μου έδωσε τη δύναμη να συνεχίσω να δουλεύω και να κάνω το ντεμπούτο που ονειρευόμουν στην Ευρώπη».

Σε ερώτηση για τον τραυματισμό του, σχολίασε: «Είχα ένα χτύπημα στο παιχνίδι, αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ήταν αρκετά δυνατό το παιχνίδι, με αρκετές επαφές. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που έκανε ένα καλό παιχνίδι».

Τέλος, για την Εθνική της χώρας του, απάντησε: «Ελπίζω, να έχει παρακολουθήσει τα παιχνίδια μου όπως άκουσα να λέει σε συνεντεύξεις του. Εγώ δεν βιάζομαι. Είναι δικό του θέμα αν θα με καλέσει ή όχι. Εξάλλου ακόμα δεν είμαι απόλυτα έτοιμος και πιστεύω πως θα σκέφτονται αρκετά για τις επιλογές τους».

Σχετικά άρθρα