Με κομμένη την ανάσα…

Η ώρα για το πιο συζητημένο ματς της φετινής σεζόν έφτασε… Απόψε στις 19:00 το ΟΑΚΑ θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί τον αγώνα ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακό αλλά και περισσότερους από 65.000 “κιτρινόμαυρους” οπαδούς.

Πριν από ακριβώς ένα μήνα, στις 11 Φεβρουαρίου, οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς με το 1-1 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και όλα τα σενάρια για το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού είναι πιθανά. Προγνωστικά δεν… χωρούν καθώς η “Ένωση” έχει ελαφρύ προβάδισμα με το γκολ που πέτυχε στο Φάληρο και ποντάρει πολύ στην “καυτή” ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι χιλιάδες φίλοι της όμως, ο Ολυμπιακός διαθέτει την εμπειρία και το αποψινό ματς αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του Βίτορ Περέιρα.

Το pamesports κινείται στο ρυθμό της μεγάλης “μάχης” και θα σας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα πριν από τη σέντρα, την εξέλιξη του αγώνα και φυσικά το post game της αναμέτρησης.

Ο αποψινός μεγάλος προημιτελικός “παίζει” στο κορυφαίο γήπεδο του ελληνικού ραδιοφώνου. Ο Real FM θα είναι στο Ολυμπιακό Στάδιο για να μεταδώσει LIVE την αναμέτρηση με τους Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Μεγγλίδη στην περιγραφή και τον Σταμάτη Βούλγαρη στο ρεπορτάζ.

Σχετικά άρθρα