Αντσελότι: «Παίξαμε πολύ άσχημα…»

Ο κόσμος της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα (3-4) από την Σάλκε για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ αποδοκίμασε-εκτός από τους παίκτες-και τον Κάρλο Αντσελότι (κάποιοι κούνησαν και άσπρα μαντίλια), με τον Ιταλό τεχνικό να παραδέχεται πως η ομάδα του έκανε πολύ κακό παιχνίδι. Ο Ιταλός προπονητής ανέφερε μάλιστα ότι η «βασίλισσα» θα πρέπει να βελτιωθεί, καθώς με αυτή την εικόνα δεν θα πάει ψηλά στην διοργάνωση…

«Το ματς δεν πήγε καλά για εμάς, παίξαμε πολύ άσχημα», είπε ο «Καρλίτο» και συνέχισε: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για αυτό το ματς. Πρέπει να βελτιωθούμε, καθώς αν δεν το κάνουμε δεν θα πάμε πολύ μακριά. Θα είμαστε οι πρώτοι που θα παραδεχτούμε πως παίξαμε άσχημα και αξίζαμε τις αποδοκιμασίες».

Ο μόνος που αποθεώθηκε από τον κόσμο ήταν ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος αγωνίστηκε έπειτα από τέσσερις μήνες (ξεπέρασε τον τραυματισμό του) και ο Κάρλο Αντσελότι είπε για τον Κροάτη άσο: «Ο Λούκα έπαιξε 20 λεπτά και αυτό ήταν πολύ καλό. Η ομάδα αυτή έχει κατακτήσει τα πάντα και ακόμη πιστεύω σε αυτήν».

Σχετικά άρθρα