Μέχρι το 2017 ο Νίκος Παπαδόπουλος στον Ηρακλή

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, ο εκ Καναδά ορμώμενος ομογενής επιχειρηματίας Σπύρος Παπαθανασάκης, άνοιξε σήμερα χαρτιά του στην π΄ρωτη …παρτίδα με τους εκπροσώπους του Τύπου στη Θεσσαλονίκη. Αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα (και μη) θέματα των «κυανόλευκων». Ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου μέχρι και το 2017. Με την προοπτική να εξελιχθεί σε… Φέργκιουσον του «Γηραιού».Και κατέστησε σαφές πως :»Σε 6 μήνες ο Ηρακλής θα είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»…

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης μεταξύ άλλων είπε:

• Είναι μια ξεχωριστή μέρα για εμάς με την παρουσία σας. Κατά πως μάθαμε δε, πριν απο λίγο έγινε παππούς για τρίτη φορά ο Μάκης Σεντελίδης και πως σήμερα έχει γενέθλια.

• Έχουμε κάνει πολλή δουλειά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και σας ανακοινώνω την ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή μας μέχρι το 2017. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Νίκο όχι μόνο σαν προπονητή αλλά και σαν άνθρωπο. Ο Νίκος εκφράζει τις αξίες καθημερινά. Συζητήσαμε για την ανανέωση και καταλήξαμε μέσα σε δύο λεπτά.

• Μου μίλησε για την στήριξη που υπάρχει από την ομάδα. Μου είπε για τους παίκτες και τις ανανεώσεις που πρέπει να γίνουν και μου τόνισε πως χρειάζονται μερικές αγορές πραγμάτων και καλύτερος εξοπλισμός για να γίνει πιο σκληρή δουλειά. Μου μίλησε και για ένα σύστημα ανάπτυξης για την εξέλιξη των νέων παικτών. Ενδιαφέρεται για όλους. Έχει υψηλά κριτήρια και πολύ υψηλό επίπεδο γνώσης. Αρκετό καιρό έψαχνα τα χαρακτηριστικά που θέλουμε να έχουμε στην ομάδα και ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει το μυαλό του μόνο στην ομάδα.

• Κάποιοι φίλοι μου και προπονητές στον Καναδά, μου λένε πως μόνο με ελπίδα και όνειρο πηγαίνεις μπροστά. Αυτό το κάνει πράξη ο Νίκος. Δεν επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές να έχουν άλλα πράγματα στο κεφάλι τους. Έχω ακούσει πολλά και καλά πράγματα για τον προπονητή μας. Ένας φίλος του Ηρακλή μου είπε πως ο Νίκος είναι ο Φέργκιουσον του Ηρακλή.

• Η ομάδα έρχεται σε κάθε παιχνίδι για να παίξει και δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Έχουμε πολλούς νέους και οι νέοι έχουν γίνει πάρα πολύ καλοί. Το τελευταίο που θέλω να προσθέσω είναι πως από την φετινή χρονιά θα μείνουν πολλά πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω την ανανέωση με τον Νίκο Παπαδόπουλο».

• Το πρόβλημα με την ΦΙΦΑ με στεναχώρησε, αλλά κερδίσαμε. Θα δουλέψουμε για να ετοιμάσουμε τα χαρτιά για την άδεια. Έχουμε πολλούς παίκτες να φτιάξουμε τα χαρτιά τους. Πλέον έχουμε πέντε δικηγόρους και όλα πηγαίνουν πιο γρήγορα. Έχουμε μια εταιρία που θα μας κάνει λογιστικό έλεγχο, κυρίως με υποθέσει παλιών παικτών. Σε έξι μήνες ο Ηρακλής θα είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος.

• Κάθε μέρα με ρωτάει ο κόσμος. Ξέρω λίγη μπάλα. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ με τον Νίκο (σ.σ. Παπαδόπουλος). Του είπα να κερδίσει τα πρώτα δέκα παιχνίδια. Είχαμε τρεις ισοπαλίες αλλά δείτε που βρισκόμαστε. Κάναμε καλή δουλειά και θέλω να ξέρει όλος ο κόσμος, πως ο προπονητής μας είναι εδώ.

• Η ομάδα να είναι αυτάρκης και βιώσιμη. Μέχρι τώρα δεν έχουν έρθει πολλά χρήματα. Πολλές εταιρίες μιλάνε μαζί μας και μάλιστα μεγάλες εταιρίες. Εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι καλό για την πόλη, την χώρα και κυρίως για τον Ηρακλή. Σχετικά με την μπουτίκ, έχουμε ένα θέμα με τα εμπορικά σήματα. Θέλουμε όταν ανοίξει να μην υπάρχει κανένα απολύτως λειτουργικό πρόβλημα. Οι δικηγόροι κάνουν πολλή καλή δουλειά και σε αυτόν τον τομέα. Έχει κάνει υπομονή ο κόσμος και το βλέπω αυτό. Τα προϊόν μας είναι σε καλές και προσιτές τιμές…

Σχετικά άρθρα