Παπαπέτρου: «Έξτρα κίνητρο η αγάπη του κόσμου» (video)

Η αγάπη του κόσμου ήταν το έξτρα κίνητρο του Ιωάννη Παπαπέτρου για να επιστρέψει δυνατός στην δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (κάταγμα περόνης στο αριστερό πόδι) τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Ο 21χρόνος φόργουορντ περιέγραψε τις στιγμές της επιστροφής του στην δράση τρία λεπτά πριν την λήξη της τρίτης περιόδου στην νίκη του Ολυμπιακό στο Μιλάνο επί της Αρμάνι: «Καθόμουν στον πάγκο. Δεν πίστευα πως θα μπω. Ήταν δύσκολο και για τον προπονητή να με βάλει, ενώ ήμουν εκτός για έξι μήνες. Σίγουρα όταν με κάλεσε, ήμουν πολύ χαρούμενος. Τα συναισθήματα ήταν περίεργα, όταν σούταρα και η μπάλα μπήκε στο καλάθι. Αυτό είναι κάτι που με χαροποίησε, αλλά εκείνο που με χαροποίησε ήταν που η ομάδα νίκησε».
«Είναι κάτι ιδιαίτερο να ξέρεις πως ο κόσμος σε αγαπάει και σε στηρίζει», σχολίασε ο Παπαπέτρου για την αποθέωση από τους φίλους των «ερυθρόλευκων» στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο το Ρέθυμνο την περασμένη Δευτέρα (9/3). «Σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να δουλέψεις ακόμα πιο σκληρά. Ευχαριστώ όλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και όσους μου έχουν στείλει μήνυμα στο Facebook και στα άλλα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο στο μέλλον».

 «Η χειρότερη σκέψη με τον τραυματισμό είναι ότι δεν θα καταφέρω να επιστρέψω και να είμαι όπως πριν», εξομολογήθηκε ο 21χρόνος φόργουορντ του Ολυμπιακού. «Το άκουγα που το έλεγαν γύρω μου. Αυτό ήταν το πρώτο καιρό. Μετά μέρα με τη μέρα προσπαθούσα να γίνομαι καλύτερος και να ξεπεράσω τον τραυματισμό. Η καλύτερη σκέψη ήταν να επανέλθω και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους».
Ο Παπαπέτρου τραυματίστηκε επί ιταλικού εδάφους, αλλά επέστρεψε στα παρκέ στο Μιλάνο και στο ματς της 9ης αγωνιστικής του Τοπ-16 απέναντι στην Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο: «Ήμουν χαρούμενος που μπήκα για εμένα. Πρωταρχικό για εμένα ήταν να ξεπεράσω τον τραυματισμό και να επιστρέψω. Έγινε στην Ιταλία και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να παίξω».
«Όλοι οι συμπαίκτες μου με ενθάρρυναν», δήλωσε ακόμη ο 21χρόνος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» και συνέχισε: «Μου έδιναν υπομονή και έπαιρνα δύναμη από αυτούς στην αποθεραπεία μου για να γίνω καλύτερα και να συνεχίσω να βελτιώνομαι».

Σχετικά άρθρα