Ραντεβού για Σίλντενφελντ

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι Πράσινοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγωνιστική παρουσία του και θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τον Κροάτη στόπερ, γι’ αυτό και κλήθηκε στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, οι οποίες είχαν παγώσει τους προηγούμενους μήνες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, ίσως και σήμερα, ο ατζέντης Μάριο Κνεζ θα βρεθεί στην Αθήνα, όπου θα έχει ραντεβού με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Λεωνίδα Βόκολο, ίσως και με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Τάκη Φύσσα. Το θετικό για το Τριφύλλι είναι ότι ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο με τον οποίο έχει δεθεί ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια που αγωνίζεται ως δανεικός από την Ντιναμό Μόσχας, ενώ είναι απόλυτα ικανοποιημένος και με τον ηγετικό ρόλο που έχει αναλάβει στην ομάδα αλλά και με τη ζωή στην πρωτεύουσα.

Γι’ αυτό άλλωστε το περασμένο καλοκαίρι δέχθηκε μείωση απολαβών από τις 800.000 ευρώ που λάμβανε ετησίως από την Ντιναμό Μόσχας, γι’ αυτό και φέρεται διατεθειμένος να ρίξει ακόμη περισσότερο τις απαιτήσεις του καθώς γνωρίζει τη δύσκολη οικονομική θέση που βρίσκονται οι Πράσινοι, οι οποίοι προφανώς και δεν μπορούν να του προσφέρουν τέτοια ποσά (ούτε ο Μάρκους Μπεργκ άλλωστε δεν αμείβεται με τόσα χρήματα…).

Σχετικά άρθρα