«Υπερήφανος για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα μου»

Υπερήφανος για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του δήλωσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μετά την νίκη της Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού.

«Περιμέναμε να γίνει δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός ήταν μέχρι σήμερα η πιο καλή ομάδα επιθετικά στην Ευρωλίγκα», παρατήρησε αρχικά ο «Ζοτς» και επισήμανε: «Τους αρέσει να πιέζουν, το είδαμε στην Κωνσταντινούπολη, το είδαμε κι εδώ. Έπρεπε να γυρίσουμε σωστά την μπάλα και να μην τους επιτρέψουμε να πετύχουν εύκολα καλάθια. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παίξαμε, που δεν κάναμε λάθη, ήταν δύσκολο παιχνίδι. Τα επιθετικά ριμπάουντ μας ήταν πολύ σημαντικό στοιχεία. Παίξαμε καλά και στην επίθεση και στην άμυνα και οι παίκτες «κλειδιά» μας απέδωσαν καλά στα κρίσιμα σημεία του ματς».

«Σίγουρα, είναι σημαντική, αλλά όχι καθοριστική νίκη», τόνισε ο Ομπράντοβιτς και εξήγησε: «Θα πρέπει να δούμε πώς θα κυλήσει ο όμιλος, απομένουν άλλα τέσσερα ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ σημαντική νίκη μας».

Σε ερώτηση με χιουμοριστικό τόνο εάν την Φενέρ δεν την συμφέρει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ με δεδομένο ότι παίζει καλύτερα μακριά από το γήπεδο της, ο προπονητής της τουρκικής ομάδας απάντησε: «Μέχρι τώρα πίστευα πως παίζαμε καλύτερα εκτός, παρά στο γήπεδό μας. Στους παίκτες μου τους είπα, στην προπόνηση, για σήμερα πως είναι σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας να παίζει καλά και στην έδρα μας. Έχουμε πολλά να σκεφτούμε για τα πλέι οφ, είναι ακόμα μακριά».

Σχετικά άρθρα