Παιχνίδι με τα όβερ

195. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ ΟΒΕΡ 1.45
Δεν ήταν καλή η προηγούμενη αγωνιστική για τις δύο αντιπάλους. Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν μόνο για ένα ημίχρονο στην Κολονία από την οποία εν τέλει νικήθηκαν καθαρά. Για μία ακόμη φορά έδειξαν καλά στοιχεία στην επίθεση και κάκιστη αμυντική συμπεριφορά. Στην Φραγκφούρτη μεταμορφώνονται προς το καλύτερο έχουν άλλωστε απολογισμό 6-3-3. Σκοράρουν με άνεση εντός οι παίκτες του Τόμας Σάαφ ενδεικτικό είναι άλλωστε ότι έχουν πετύχει 25 γκολ στην έδρα τους σε 12 αγώνες επίδοση που είναι η τρίτη καλύτερη στη Μπουντεσλίγκα. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια τους. Από την επανέναρξη και έπειτα έχουν δώσει τέσσερα ματς στα οποία εμφάνισαν σοβαρές αμυντικές δυσλειτουργίες. Διόλου τυχαίο ότι σε αυτό τον αριθμό αγώνων δέχτηκαν μια ντουζίνα γκολ. Εκτός έδρας η Πάντερμπορν που θα δώσει μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού έχει δεχτεί 23 τέρματα σε 12 αναμετρήσεις που είναι η τρίτη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας.
402. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΒΕΡ 1.65
Από σημαντική νίκη στη Βέροια έρχεται η ομάδα της Κρήτης με την προφανή αλλαγή προς το καλύτερο της αγωνιστικής εικόνας να οφείλεται κυρίως στην επιστροφή του Γιάννη Τσιαουσιάνη στον πάγκο. Ξαναμπήκε στο παιχνίδι της παραμονής ο Εργοτέλης αλλά αυτή τη φορά θα έχει πολύ δύσκολο έργο με αντίπαλο τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” έχουν βρεί τον τρόπο να σκοράρουν με ευκολία κι αυτό κυρίως συμβαίνει χάριν της αγαστής συνεργασίας του Μπεργκ με τον Καρέλη. Στα μετόπισθεν πάλι οι φιλοξενούμενοι δέχονται σχετικά εύκολα το γκολ κάτι που ενδέχεται να συμβεί και σε αυτή τη αναμέτρηση από την οποία θα λείψει ο τιμωρημένος στόπερ Σίλντεφλεντ. Περιμένω ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν και πιθανή νίκη του Παναθηναϊκού ο οποίος ευνοείται και από την προϊστορία με έξι νίκες και μία μόνο ήττα στο Ηράκλειο.
281. ΑΛΑΒΕΣ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΟΒΕΡ 2.05
Δεύτερη σερί ήττα υπέστη η Αλαβές εμφανίζοντας κόπωση και κακή ανασταλτική λειτουργία. Μετά το 1-2 από την ουραγό στη Σεγούντα Σαμπαντέλ έχασε και στο “Παλαμός” από τη νεοφώτιστη Γιαγκοστέρα με το καθαρό 3-1. Αιφνιδιάστηκε από τους γηπεδούχους και στη συνέχεια γλύτωσε από ευρύτερη ήττα. Παράδοξο για τους Βάσκους ότι μετά από τέσσερα ματς που δεν παραβιάστηκε η εστία της δέχτηκε πέντε γκολ σε δύο αναμετρήσεις. Βγάζει κόπωση εσχάτως σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι με τον Σολέρ στην άκρη του πάγκου έχουν μεταμορφωθεί προς το καλύτερο. Ειδικά στην επίθεση οι νησιώτες δείχνουν αφηνιασμένοι καθώς στα τρία τελευταία οι νίκες ήρθαν με αντίστοιχα όβερ και 10 γκολ ενεργητικό! Την περασμένη Κυριακή η Μαγιόρκα μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Σαραγόσα πήρε το τρίποντο με 3-2, αποτέλεσμα που την έφερε στο -5 από τα πλέι οφ. Θα παίξει και πάλι επιθετικά ελπίζοντας να επωφεληθεί από ντεφορμάρισμα της Αλαβές.

Σχετικά άρθρα