Λουτσέσκου: «Δεν χρειάζεται προστασία ο Ολυμπιακός»

 
Ο προπονητής της Ξάνθης Ρασβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του να πάρει αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, η οποία φρέναρε από την ποιότητα του Ολυμπιακού, την ευκαιρία που έχασε ο Καπετάνος να ισοφαρίσει και στην ευκολία με την οποία έδινε κάρτες στους παίκτες του ο διαιτητής.
 
Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου
 
«Ηταν ένα παιχνίδι διαφορετικών ομάδων. Η μία με τεράστια ποιότητα και η άλλη που έχει συνηθίσει να παίζει με τη σκληρή δουλειά της.
 
Προσπαθήσαμε να μη δώσουμε χώρους και να πάρουμε ό,τι καλύτερο. Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός δεν έκανε ευκαιρία, αλλά κι εμείς δεν είχαμε κάποια καλή κόντρα επίθεση. Στο β μέρος ο Ολυμπιακός έβαλε γκολ στην πρώτη ευκαιρία του, ενώ η κρίσιμη στιγμή ήταν όταν χάσαμε εμείς μια μεγάλη ευκαιρία και αμέσως μετά προσφέραμε ένα γκολ στον Ολυμπιακό. 
 
Καλύψαμε καλά το γήπεδο και προβληματίσαμε την ανάπτυξη του Ολυμπιακού παρότι είχε την κατοχή. Υπήρχε και υπερποστασία από τον διαιτη. Έδειξε πολλές κίτρινες, κάναμε δύο αλλαγές για να μη ρισκάρουμε κάποια κόκκινη κάρτα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με σπουδαία οργάνωση και δεν νομίζω ότι χρειάζεται αυτή την προστασία για να κερδίζει τα παιχνίδια».

Σχετικά άρθρα