Απογοήτευση Ουζουνίδη, ικανοποίηση από Θωμαΐδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά και στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα του Πανιωνίου.

“Σίγουρα θέλαμε τη νίκη. Όμως για να νικήσεις πρέπει να βάλεις γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, όμως δεν σκοράραμε. Στη συνέχεια ο αντίπαλος έπαιξε πιο πίσω και ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Τώρα περιμένουμε το παιχνίδι της Τετάρτης όπου θα πρέπει να νικήσουμε. Παράπονα δεν υπάρχουν για την προσπάθεια. Αν υπάρχει κάποιο παράπονο είναι η αναποτελεσματικότητα στο γκολ. Πρέπει να βρούμε ξανά την πίστη μας για να καταφέρουμε να πετυχαίνουμε το γκολ που χρειαζόμαστε”.

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι στο τέλος ο Πανιώνιος δεν έκανε ευκαιρίες: “Δεν ήταν εύκολο. Ο αντίπαλος έπαιζε με 10 παίκτες στο δικό του μισό γήπεδο. Δεν είμαστε και καμία ομάδα που για 90 λεπτά θα πιέζουμε συνεχώς και θα κάνουμε ευκαιρίες. Στην τελική προσπάθεια είναι το πρόβλημα. Όσο περνούν τα λεπτά και ο επιθετικός χάνει την αυτοπεποίθηση του. Αυτό συμβαίνει παντού”.

Για τις πολλές ευκαιρίες που χάνει ο  Γιάννου: “Δεν του πάει αυτό το διάστημα. Εγώ θα το πιέσω να πάει, θα μπει”.

Για την ισοπαλία: “Το έχω ξαναπεί κάθε βαθμός είναι σημαντικός και αυτό θα φανεί στο τέλος. Τα παιδιά θέλουν ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη”.

Για την αλλαγή του Φούντα: “Μιλάω με τα παιδιά και ξέρω ποιοι είναι πιο κουρασμένοι. Μας έλειπε η παραπάνω ενέργεια εκείνη την στιγμή κιόλας. Μας λείπει και ο Μπουμάλ την Τετάρτη, όλα παίζουν ρόλο”.

Για τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα: “Εκτός από την προπόνηση που δουλεύουμε εκεί, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Χρειάζονται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δεν αμφισβητώ αυτά τα παιδιά. Έχουμε βελτιωθεί στην άμυνα, οι φάσεις γίνονται, όμως δεν μπαίνουν τα γκολ. Είναι θέμα ρέντας, είναι όλα και αυτό το διάστημα δεν είναι το καλύτερο μας”.

Θωμαΐδης: «Σημαντικός ο βαθμός»

O υπηρεσιακός προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Θωμαΐδης, τόνισε πως ο βαθμός κόντρα στον Πανιώνιο ήταν σημαντικός, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως παίκτες-κλειδιά δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Καταφέραμε και πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια. Ήταν σημαντικό για την ομάδα μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, με στόχο την παραμονή μας στην κατηγορία. Μπήκαμε αρκετά νωθρά σήμερα, ο Πανιώνιος είχε 2-3 καλές ευκαιρίες από δικά μας λάθη. Δεν είχαμε σε καλή μέρα παίκτες κλειδιά της ομάδα μας. Οπισθοχωρήσαμε και δεν διεκδικήσαμε τίποτα επιθετικά. Στο δεύτερο μέρος περιορίσαμε τον Πανιώνιο, όμως δεν ήμασταν απειλητικοί επιθετικά. Με αφήνει ικανοποιημένο η προσπάθεια των παιδιών. Σημαντικός ο βαθμός, γιατί και ο Πανιώνιος έμεινε χαμηλά που έχει τον ίδιο στόχο”.

Σε ερώτηση για το πόσους βαθμούς χρειάζεται μία ομάδα για την σωτηρία ανέφερε: “Ενδεχομένως να χρειαστούν και 37 βαθμοί για να παραμείνει μία ομάδα στην κατηγορία. Σίγουρα όμως θα είμαστε καλά με 40″.

Σχετικά άρθρα