Αφήνει πίσω το Κάουνας, νίκη στη Δράμα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω την ήττα στο Κάουνα από την Ζαλγκίρις για την 10η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας και έχει ταξιδέψει στη Δράμα για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Basket League με τον ΚΑΟΔ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπορεί να γνώρισαν την ήττα στη Λιθουανία ωστόσο σήμερα (17:00) καλούνται να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Δραμινούς. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ακολουθώντας το φετινό πλάνο της «ελληνοποίησης» του Παναθηναϊκού έχει πάρει μαζί του τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Μιχάλη Λούτζη. Στην Αθήνα θα μείνουν για να ξεκουραστούν οι ΝτεΜάρκους Νέλσον και Γιάνις Μπλουμς.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να διορθώσει τα λάθη και να βελτιώσει την εικόνα του τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αυτό άλλωστε τόνισε χθες και ο Έι Τζέι Σλότερ. Οι πράσινοι κοιτάζουν τη δική τους δουλεία ωστόσο είναι κοινό μυστικό ότι θα έχουν το βλέμμα στραμμένο στην Πυλαία και στην επικίνδυνη έξοδο του Ολυμπιακού αφού με ήττα των ερυθρόλευκων θα κληθούν, εκτός απροόπτου, να «παίξουν» το πλεονέκτημα έδρας στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Σχετικά άρθρα